Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CHELSY DAVY

Harryjeva bivša djevojka stigla je na vjenčanje, a njen izraz lica sve govori

Chelsy Davy
Foto: REUTERS
1/7
19.05.2018.
u 17:13

Da joj nije svejedno vidjelo se danas i na vjenčanju. Kamere su je nekoliko puta uhvatile zamišljenu, a ne treba posebno napominjati da su na društvenim mrežama odmah krenule šale na njen račun.

Među brojnim uzvanicima na današnjem vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle bila je i Chelsy Davy (32), djevojka s kojom je imao turbulentan odnos koji je trajao od 2004. do 2011. godine.

Chelsy je kao kći imućnog zemljoposjednika odrasla u Zimbabveu, a preselila se u Englesku radi školovanja te da bi bila bliže princu.

Ipak Chelsy se nije željela obvezati jer joj je smetalo da uvijek bude pod okom javnosti. No, da joj nije svejedno vidjelo se danas i na vjenčanju. Kamere su je nekoliko puta uhvatile zamišljenu, a ne treba posebno napominjati da su na društvenim mrežama odmah krenule šale na njen račun.

Chelsy Davy
1/16

Komentara 20

BE
beitsche
20:00 19.05.2018.

Izraz je kao kad bi cula da u VL netko napisao ozbiljan tekst..

SJ
Samo ja
19:18 19.05.2018.

hahaahh i vi sve prenosite,i to neke clanke od nekih nepoznatih

DI
Diesel
18:45 19.05.2018.

Pokazite nam preljepu Lady Kitty Spencer, ona je zvijezda vjencanja. Nesto slicno kao sto je bila Pippa na proslom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije