Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svježe ideje

Lana Jurčević: Zadala sam si puno veće kriterije u stvaranju glazbe i nemam vremena za ljubav

lana
Marko Lukunić/PIXSELL
19.04.2014.
u 10:00

Bojenje pisanica i kuhanje za Uskrs prepuštam svojim bakama koje su obje genijalke u tome. Za Uskrs volim uživati, papati i debljati se, to je onda legalno. Blagdani me podsjete na mog nonu koji nije više s nama i obiteljska okupljanja nisu ista bez njega.

Spot za pjesmu “Noć bez granica” koju Lana Jurčević pjeva s Connectom prešao je milijun pregleda na Youtubeu, što 29-godišnju kantautoricu jako raduje. Lana ovih dana radi na novim pjesmama, i to, kako kaže, studioznije nego ikada.

Odlučili ste se za temeljitiji pristup pjesmama?

– Cijela moja ekipa i ja zadali smo si puno veće i više kriterije u stvaranju glazbe. Time smo si otežali život, ali u finalu je čovjek puno zadovoljniji. Za dva, tri tjedna melodije će poprimiti svoj sigurni kostur, a krenut ćemo i u realizaciju novog spota i ostalih naših ludih ideja!

Vaš studio za fitness i ples La’ studio trenutno ne radi, zašto?

– Ove sezone stavila sam ga na stand by jer ga želim premjestiti u vlastiti prostor. Kad postavim na svoje mjesto novu glazbu, lakše i opuštenije mogu se posvetiti traženju prostora. Zadovoljstvo mi je raditi sa ženama i djevojkama koje dolaze u studio. Polaznice stalno pitaju kad ćemo ponovno startati.

Jeste li obojili pisanice?

– Nisam, bojenje pisanica i kuhanje za Uskrs prepuštam svojim bakama koje su obje genijalke u tome. Za Uskrs volim uživati, papati i debljati se, to je onda legalno. Blagdani me podsjete na mog nonu koji nije više s nama i obiteljska okupljanja nisu ista bez njega.

Ima li što novo u ljubavi?

– Nema ništa, nemam vremena za ljubav.

Ključne riječi

Komentara 3

SE
sestrićna
13:02 19.04.2014.

a umjetnice :))))))))))))))))))))))

QW
qwas33333
14:07 19.04.2014.

prevedeno na hrvatski: nije se našo dovoljno bogat.

Avatar DŠ.....
DŠ.....
11:25 22.04.2014.

Lana voli Milovana L.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije