Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'kočnice mi ne rade'

Lana Jurčević uzrujana: 'Nek meni i njoj netko pošalje normabel zbog idiota'

Foto: Facebook
1/12
23.12.2020.
u 16:11

- Ako sam se nečem veselila u 2020 onda je to zabrana petardi, prvenstveno zbog životinja, a onda i svega ostalog što to donosi - započela je Lana svoju objavu.

Prošli je tjedan Sabor na izvanrednoj sjednici izglasao izmjenu Zakona o eksplozivnim tvarima te proizvodnji i prometu oružja, kojim se zabranjuje prodaja, nabava, posjedovanje i uporaba za osobne potrebe petardi i redenika kategorije F2. Vijest je to koja je mnoge razveselila, a posebice vlasnike pasa koji se zbog pucnjeva petardi tresu od straha.

Jedna od njih je i pjevačica Lana Jurčević koja je ovu izmjenu Zakona pohvalila na svom Facebooku. - Ako sam se nečem veselila u 2020. onda je to zabrana petardi, prvenstveno zbog životinja, a onda i svega ostalog što to donosi. Moja Šnicka je ispod stola i trese se cijelo vrijeme, dok ja snimam kampanju - u kadi. Jedino da ju u uzmem k sebi u kadu? Nek meni i njoj netko pošalje normabel zbog idiota koji 3 sata baca petarde bez prestanka u ulici do. Otišla bi ja do njega, al jbg, kočnice mi ne rade - napisala je uzrujana pjevačica.

Foto: Daniel Pavlić

Njezin je status prikupio gotovo 1500 lajkova, ali i više od 200 komentara.  - Moram ti Lanice zahvaliti na ovoj objavi. Hvala ti što si je napisala! I hvala Bogu što je saborska većina imala barem toliko pameti da izglasa zakon kakav postoji u drugim UREĐENIM državama Europe  - poručila je jedna od pratiteljica.

Foto: Instagram screenshot

Inače, pjevačica je nedavno svoje obožavatelje zaintrigirala i zanimljivom objavom na svom Instagramu. Objavila je snimku na kojoj je u prvom planu veliki prsten. - Jedva čekam podijeliti vijesti s vama! A sad idem se idem zgrijatiiii. Što mislite o čemu se raaaadi? - napisala je Lana u opisu videa i dodala hešteg #JaSamDijamant. Iako je još uvijek jako tajnovita u komentarima su pratitelji već počeli nagađati o čemu se tu radi. Mnogi su bili uvjereni da se Lana zaručila za dugogodišnjeg partnera Filipa Kratofila. - Ili se udaješ ili ćeš dizajnirati nakit - komentirala je jedna od pratiteljica, a na njezin se komentar osvrnula i Lana. -Ili nekaj treće- uzvratila je pjevačica.

Foto: Instagram screenshot

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar niwrad
niwrad
18:18 23.12.2020.

I ja sam uzrujan. Zato što se zabranjuju petarde. Ali.. ja nisam cucak, pa se moja uzrujanost ne gleda. Danas cucki imaju više prava nego ljudi.

KV
kvatri
18:43 23.12.2020.

Iritantnije od petardi su frustrirane stare cure koje neostvarene majčinske osjećaje projeciraju na džukce. Ona se prvenstveno brine za životinje, a onda za sve ostalo?! I propast Rima je počela kad su rimljanke prestale rađati, te umjesto djece voditi fensi majmune kao što današnje opajdare furaju fensi pse.

JO
Jose Oklahoma
18:59 23.12.2020.

Da, užasno je uzrujana! I inače se uzrujava u životu zbog drugih ljudi ili stvorenja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije