Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posljedice ljubavnog brodoloma

Razvod ju je slomio: Jedna od najomiljenijih glumica snimljena u nikad lošijem izdanju

Foto: profimedia
1/7
23.12.2020.
u 14:05

U braku su proveli pet godina, a čini se da je ljubavni brodolom i sve ono što je uslijedilo nakon njega itekako ostavilo traga na glumici.

Jedna od najomiljenijih glumica i najpoznatija blizanka na svijetu Mary Kate Olsen, sredinom godine zatražila je hitan razvod od 17 godina starijeg odabranika Francuza Oliviera Sarkozyja, polubrata bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja. U braku su proveli pet godina, a čini se da je ljubavni brodolom i sve ono što je uslijedilo nakon njega itekako ostavilo traga na glumici.

Ovih dana 34-godišnja Mary Kate snimljena je kako izlazi iz svog ureda u New Yorku i to u nikad lošijem izdanju. Bez šminke, neoprane kose, u crnom dugačkom kaputu i s maskom na licu glumica je ušla u automobil koji ju je čekao ispred zgrade te se uputila u nepoznatom smjeru.

Foto: profimedia

Podsjetimo, 17 godina stariji bankar Olivier Sarkozy i Mary-Kate Olsen vjenčali su se u studenome 2015. godine na privatnom ceremoniji na newyorškom Manhattanu nakon tri godine veze. U braku nisu dobili djecu, ali Francuz iz prethodnog braka ima dvoje.

Foto: profimedia

Nakon što je pokrenula brakorazvodnu parnicu, Sarkozyjevi odvjetnici tražili su je da se iseli iz njihova stana u New Yorku. Glumica tvrdi da ju je bivši partner pokušao istjerati jer je bez njezina znanja otkazao najam stana. Tvrdi je i kako je zamolila Nicholasa da joj produlji rok, ali nikada nije dobila odgovor. Zahtjev je, kaže Olsen medijima, uputila još sredinom travnja, kada je sva javna služba bila zaustavljena u djelovanju zbog pandemije. Pri predaji potrebne papirologije, glumica je priložila zahtjev za hitni razvod te priložila zahtjev za aktiviranje predbračnog ugovora.

Foto: Youtube Screenshot

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
10:07 24.12.2020.

Iskreno se zaljubila? I pred oltarom i obitelji i prijateljima dala bračni zavjet? I to sve starijem bankaru? Ne vjerujem, neiskrena je i pohlepna, stigla ju je kazna i sada bude ona advokatima istjerivala novac. Novac je prvo što sada traži? Žalosno je da sve te mlade žene tako lažu o svojim osjećajima a ona je prva bila bez osjećaja prema ostarjelom bankaru. Ništa je ne žalim.

AN
Anezka
23:14 23.12.2020.

A kome je ona najomiljenija??? Pa glumila je u šačici filmova/serija ne može se niti smatrati pravom glumicom

GN
glas_navoda
11:26 24.12.2020.

Da je bila pametna mogla je biti moja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije