Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijelila s pratiteljima

Lana Jurčević tijekom trudnoće uređivala luksuzni stan: Gigantski TV nismo upalili 40 dana

Foto: Instagram
1/8
06.01.2024.
u 18:50

Sada je Lana pokazala da je i u trudnoći bila vrijedna. Naime, objavila je novi video u kojem se vidi kako su on i Filip potpuno preuredili svoj životni prostor.

Pjevačica Lana Jurčević krajem studenog postala je mama. Ona i njezin partner Filip Kratofil postali su roditelji nakon dugog iščekivanja, no nisu puno otkrivali o samoj bebi i porodu. Kasnije je otkrila da je na svijet donijela djevojčicu. Sada je Lana pokazala da je i u trudnoći bila vrijedna. Naime, objavila je novi video u kojem se vidi kako su on i Filip potpuno preuredili svoj životni prostor. 

"Nije loše ispalo, samo ovaj gigantski TV nismo ni upalili jedno 40 dana. Znamo i zašto", napisala je Lana uz video na kojem se vidi kako se preuređuje njen luksuzni stan. Može se vidjeti da se i Jurčević u jednom trenutku primila posla, pa je bojala zidove. 
"Usred ovih akcija sam ja rodila", dodala je pjevačica. 

@lalana Nije loše ispalo, samo ovaj gigantski TV nismo ni upalili jedno 40 dana 🤣. Znamo i ZAŠTO 😂 #fyp #renovating #interiordesign #work ♬ original sound - Fearless Mentality

 

Podsjetimo,  Lana je na svijet prvu prinovu donijela u zagrebačkoj Petrovoj bolnici u kojoj je provela čak neko vrijeme prije poroda. U srpnju je na društvenim mrežama otkrila kako ona i njezin partner Filip očekuju dijete, a nedugo nakon toga na Instagramu je napisala kako zbog zdravstvenih razloga mora otkazati svoje koncerte. Zatim se javila iz bolnice. - 'Ovo je početak kraja', bila je rečenica doktora dok smo sjedili na odjelu hitne na kojoj sam završila tog nesretnog petka -  započela je tu emotivnu objavu Lana, nakon čega je poručila svima kako je zbog ove situacije odlučila preispitati svoje prioritete. 

VIDEO Maja Šuput otkrila kako ju Bloom zove: 'Drugima je simpatično, a meni malo čudno'

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
14:29 08.01.2024.

S kojim parama, pa ova nema hit od - nikad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije