Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova zvijezda

Lana del Rey projekt je tate milijunaša od kojeg je pobjegla

lana del rey
22.01.2012.
u 10:00

Nagađanja jesu li usne 26-godišnjakinje djelo plastične kirurgije otišla su tako daleko da su modelu, koji se s njom ljubio u spotu časopisi puno plaćali kako bi iz prve ruke doznali o njima. On je samo rekao da su poljupci bili divni

Mlada američka ljepotica Lana Del Rey prošlih je mjeseci osvojila glazbenu scenu, no nastup uživo u showu Saturday Night Live prošlog tjedna, u kojem je pokazala iznimno loše glasovne sposobnosti, strmoglavio je njezinu karijeru.

 

Nije ta 26-godišnjakinja ni prva ni zadnja glazbenica koja uživo zvuči strahovito, no komentari kritike i kolega te videoisječak nastupa, koji je brzinom svjetlosti poharao sve društvene mreže, okrenuo je priču o Lani Del Rey u drugom smjeru. Dosad je bila seksi ljepotica, hipsterska ikona, savršeni proizvod glazbene industrije, a nakon jedne večeri pretvorila se u predmet sprdnje. U njezinu obranu stao je samo glumac daniel Redcliffe koji je izjavio da je halabuka oko njezina nastupa veća nego što ona to zaslužuje. Kako je Lana, pravog imena Elizabeth Grant, kći milijunaša Roba Granta koji je miljenicu pretvorio u svoj mali projekt, ovaj će skandalčić zasigurno biti iskorišten u njezinu korist. Oko ljepotice vrte se već razne kontroverze. Od toga da joj je otac smislio cjelokupan imidž i umjetničko ime do nagađanja o tome koliko je ustvari njezin izgled prirodan. Iako su brojni stručnjaci plastične kirurgije zaključili kako njezine usne nisu prave, Lana u svakom intervjuu ističe kako je “cijela prirodna”.

 

– Na sebi nisam ništa mijenjala. Svi koji me poznaju to znaju. Imam ta napučena usta, koja izgledaju tako kad pjevam – rekla je jednom prilikom.

 

Uzore pronalazi u Nancy Sinatri i Elvisu Preaslyju, a modnim je izričajem također “zapela” u nekim prošlim vremenima.

 

O njezinom se odrastanju malo toga zna. Iako je iz bogate obitelji, u 18. godini preselila se u kamp-prikolicu u New Yersey, a živjela je i u Londonu, Glasgowu, u siromaštvu, bez pomoći bogatog tatice... Sa sestrom je uključena u dobrotvorni rad te pomaže beskućnicima. O ljubavi i dečkima progovara smo u pjesmama, pa za svoj najveći hit Video Games kaže da opisuje sreću koju je osjećala dok je gledala dečka kako igra videoigrice.

Ključne riječi

Komentara 1

Z2
znatiželjna_2
17:24 22.01.2012.

vidi se da je gornja usna malo na rubovima nafilana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije