Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dugo su u svađi

Kralj Charles nazvao je sina Harryja i rekao mu sve o svojoj dijagnozi, princ uskoro stiže u London

Foto: Reuters/Pixsell
1/11
05.02.2024.
u 19:59

Podsjetimo, palača je danas izvijestila javnost o zdravstvenom stanju kralja te su otkrili kako mu je dijagnosticiran rak, ali nisu otkrili o kojem raku je riječ

Princ Harry doputovat će iz Amerike u Veliku Britaniju nakon što je saznao kako je njegovom ocu, kralju Charlesu dijagnosticira rak, piše Daily Mail. Prema njihovim saznanjima Harry je razgovarao s ocem i pričali su o Charlesovom zdravlju i Harry će ga uskoro posjetiti, prenosi izvor blizak princu Harryju. Prema pisanju britanskih medija kralj Charles je osobno o svojoj dijagnozi obavijestio sinove Williama i Harryja, te svoju braću Andrewa i Edwarda te sestru Anne. Poznato je kako su odnosi između oca i sina već duže vrijeme narušeni te je njihova komunikacija zadnjih godina bila minimalna.

Harry se sa suprugom Meghan preselio u Ameriku, a nakon toga otac ga je prestao financirati. Situaciju je dodatno pogoršao intervju koji su Meghan i Harry dali Oprah Winfrey te su u tom intervju iznijeli niz optužbi na račun pojedinih članova kraljevske obitelji. Dodatni šok za kraljevsku obitelj bili su memoari princa Harryja. Ta je knjiga navodno dodatno narušila njegove odnose s ocem Charlesom kojem se nije svidjelo kako je u knjizi opisao njegovu suprugu Camillu.  Vojvoda je rekao da je njegova maćeha 'opasna' i nazvao ju je 'zlobnicom.'

VEZANI ČLANCI

Na očevu krunidbu Harry je stigao bez supruge i njihove djece i tada se u Londonu zadržao samo 24 sata. Harryjevi memoari uznemirili su cijelu kraljevsku obitelj, a naljutili su i njegovog brata Williama. Jedan od dijelova knjige koji je naljutio Williama je onaj u kojem piše o svađi na vjenčanju između princeze Kate Middleton i Meghan Markle. Naime, u medijima je izašla priča kako je Meghan rasplakala Kate na vjenčanju zbog haljine, a Harry je odlučio ispričati svoju stranu priče. On inzistira na tome da je sve izazvala Kate koja nije bila spremna pomoći Markle koja se u to vrijeme borila sa situacijom sa svojim ocem Thomasom. 
Podsjetimo, palača je danas izvijestila javnost o zdravstvenom stanju kralja te su otkrili kako mu je dijagnosticiran rak, ali nisu otkrili o kojem raku je riječ.  

- Kralj ostaje potpuno pozitivan u pogledu svog liječenja. Njegovo veličanstvo odlučilo je objaviti svoju dijagnozu kako bi spriječilo nagađanja i u nadi da će to pomoći u razumijevanju javnosti za sve one diljem svijeta koji su pogođeni rakom - priopćeno je.

VIDEO Mia Begović o svom ljubavnom životu: 'Taman je onakav kakav mi sada odgovara'

 

Ključne riječi

Komentara 9

AF
Afera95
20:49 05.02.2024.

Koliko naših umire zbog uvozne hrane, otrova, uništene Slavonije.

Avatar Centurion
Centurion
20:51 05.02.2024.

Kralj ili princ, Faraon prije 4000 godina u Egiptu!? Što sad ima. Pustinjsku prašinu te opljačkanu grobnicu. E ljudi?!?

Avatar Komunikolog1
Komunikolog1
21:13 05.02.2024.

Jeli dugo čekao na CT?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije