Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedva dočekao

Kotiga se pohvalio novom frizurom, obožavatelji otkrili na koga im sliči

VIDEO Dean Kotiga progovorio o Pernaru, a zbog jednog našeg pitanja umalo napustio studio
Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
1/6
11.05.2020.
u 20:10

Mnogi su me od vas pitali da li jedva čekam prvo šišanje nakon karantene i odgovor je DA - rekao je lovac iz "Potjere".

Poznati lovac iz HRT-ovog kviza "Potjera" Dean Kotiga popuštanje mjera tijekom pandemije koronavirusa jedva je dočekao kako bi otišao kod frizera.

- Mnogi su me od vas pitali da li jedva čekam prvo šišanje nakon karantene i odgovor je DA JER SAM SADA OPET NAJLJEPŠI!!
Fotka je provučena kroz legendarni Lark filter - napisao je Kotiga uz fotografiju s novom frizurom koja je u samo dva sata od objave dobila preko deset tisuća lajkova i komentari su se samo nizali ispod ove fotografije. Kad su ga vidjeli s ovom frizurom mnogi njegovi pratitelji imali  su istu asocijaciju kako sliči na Nikolu Teslu. - Tesla čovječe - napisali su mu obožavatelji. U zadnjih nekoliko mjeseci Dean je postao aktivan na Instagramu na kojem sad ima 104 tisuće pratitelja, ali on ne prati nikoga. U intervju koji je nedavno dao za Večernji, objasnio nam je zašto ne prati nikoga. 

VIDEO Dean Kotiga progovorio o Pernaru, a zbog jednog našeg pitanja umalo napustio studio
1/11

- Svaki dan mi u inbox pristigne barem desetak privatnih poruka, pri čemu kao prvo moram istaknuti da uopće ne vidim zašto je važno koga i koliko ljudi ja pratim, još uvijek nisam uspio shvatiti fascinaciju time. To što ja nikog ne pratim nije nešto što je upisano u kamen niti sam si ja zacrtao da tako mora biti iz nekog specifičnog razloga, stvari su puno jednostavnije – ne pratim nikoga zato što mi je sve, osim mog profila, izrazito dosadno i jednolično. Što je, isto tako, bio i glavni razlog zašto sam uopće počeo češće koristiti Instagram. Kad sam ovo ljeto slučajno otkrio da postoji nešto što se zove „Instagram story“, i vidio na što to sliči kod kolega influencera, skoro sam oslijepio i oglušio kad sam shvatio na kako šupalj način oni koriste taj genijalni tehnološki proizvod najsuvremenijeg doba, pa umjesto da ispune svih 15 sekundi nekakvim kvalitetnim sadržajem, oni nalijepe fotku koktela na koju napišu „enjoying“. Mislim, tko je tu lud, ako ne i potpuno poremećen? Mnogi mi sljedbenici zamjeraju što sve storyje ne stavljam u highlightse da budu uvijek dostupni svima, ali meni je upravo u tome poanta – uživati u nečemu SADA i OVDJE, a to što moji storyji odlaze u nepovrat, koga briga, zar nećemo tako otići i ja i vi?- objasnio je Kotiga.

Foto: Instagram screenshot

VIDEO Nakon godina provedenih na televiziji, ove voditeljice promijenile su karijeru

Ključne riječi

Komentara 2

MO
monstrum
21:54 11.05.2020.

tko je taj?

Avatar NancyYE99
NancyYE99
20:34 11.05.2020.

ww︆︅​w​​︆︅.​​ki​s︆︅​s​t​o​k​.​c​o︆︅​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije