Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kao druga osoba

Prepoznajete li ovog poznatog Hrvata? Tijekom godina drastično se promijenio

Foto: Instagram
1/6
11.05.2020.
u 18:15

Neven Ciganović estetskim operacijama je poprilično promijenio svoj izgled lica.

U djetinjstvu su mi govorili kako izgledam poput svoje mame. To mi je bilo ok, jer je ona zbilja lijepa dama. Od tada se puno toga dogodilo.  Iako sam promijenio svoj izgled, uvijek ću biti mamin dječak. Volim te mama! Sretan Majčin dan - napisao je naš stilist Neven Ciganović.

1/10

Neven s fotografije iz mladosti i Neven danas nemaju više puno fizičke sličnosti jer je modni stilist operacijama poprilično promijenio svoj izgled. Prije godinu dana rekao je kako su zadnji zahvati koje je imao bili presađivanje obrva i operacija nosa. U zadnjih nekoliko godina često je posjećivao estetske kirurge koji su mu zahvatima naglasili konture vilice i brade i korigirali su mu usne i kapke. Ciganović, koji često nema dlake na jeziku kada kritizira modni stil naših poznatih dama, ne skriva koliko voli estetske zahvate pa je zbog toga bio pozvan i u jedan američki reality show u kojem su natjecatelji bili ljudi koji su ovisni o estetskim operacijama.

 

Ključne riječi

Komentara 3

DM
drazen.muhvic
20:35 11.05.2020.

Korigirali mu usne? Korigirali??? (ps; korigirati: ispraviti, popraviti, poboljšati, dotjerati, unositi ispravke) A da on tuži sudu onoga koji mu je usne napravio? Jer taj nije baš ništa nimalo korigirao...

DU
Deleted user
19:15 11.05.2020.

što uradi od sebe..jadno, jadno...

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
18:27 11.05.2020.

Plastične operacije i sve što ide uz to uvjetovane su stanjem u glavi, a rezultat je ono što dobiješ oko glave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije