Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u zagrebačkom kafiću

Nakon 'Braka' vratila se konobarenju: Nikolina se pohvalila povratkom na posao

Foto: Instagram
1/15
11.05.2020.
u 16:56

Nikolina se tom viješću pohvalila na svom Instagramu i to dan prije otvaranja.

Nikolina Tutić, čini se, nakon showa jedva je dočekala vratiti se na posao. Naime, Nikolina konobari u jednom kafiću u zagrebačkom naselu Lučko.

1/7

Posljednjih mjeseci nije mogla raditi budući da nikoji ugostiteljski objekti nisu mogli raditi zbog epidemije koronavirusa, no od ovog ponedjeljka svi su u mogućnosti ponovno otvoriti svoja vrata.

Nikolina se tom viješću pohvalila na svom Instagramu i to dan prije otvaranja.

"Spremni za sutra", napisala je Nikolina na fotografiju iz kafića. 

Foto: Instagram screenshot

Bivša kandidatkinja showa "Brak na prvu" nedavno se pohvalila svojim vještinama spremanja kave.

Podsjetimo, Nikolina je u show ušla kako bi pronašla ljubav na prvu pogled te se udala za Adama Kromera, no on se ipak zaljubio u drugu kandidatkinju, Gordanu Marelli s kojom sada očekuje i prvo dijete.

Nikolina je o cijeloj situaciji rekla kako im želi sreću u daljnjem životu, no da su vijest ipak mogli obznaniti na drugačiji način. Naime, Goga i Adam su vijest svima rekli na završnici showa.

Komentara 6

MI
Mia0900
17:35 11.05.2020.

čuj "nikoji ugostiteljski objekti" Bože siđi pa vidi.

Avatar anlaser
anlaser
19:03 11.05.2020.

Bolje u birtiji nego u vinogradu ? Malo si se zaribala .

Avatar Krile102
Krile102
21:11 11.05.2020.

Kao nije ju pogodilo i zeli im svu srecu..da si ne znam koliko autustican kad te fingirani muz za kojeg velis da ga ne bi ni pogledala vani prevari sa slucajnom poznanicom...ne mozes se ne zapitati a sto ne valja samnom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije