Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Testiranje

Jelena Veljača testirala se na koronavirus i objavila rezultate

Foto: Instagram
1/5
11.05.2020.
u 14:52

Producentica i glumica objavila je fotografiju na kojoj je s mamom i s kćeri Lenom i objavila je kako je test na koronavirus obavila u jednoj poliklinici

Trenutak nakon negativnih testova na koronavirus, a dan prije Majčinog dana - napisala je producentica i glumica Jelena Veljača uz fotografiju na kojoj je zagrljena sa svojom mamom i kćeri Lenom. Nakon što je objavila da se testirala na koronavirus sve je zanimalo gdje je testiranje obavila.

1/9

Ispričala je kako joj je testiranje obavila jedna privatna poliklinika te da za testiranje nije potreban odlazak u kliniku jer  njihovi zaposlenici dolaze kod kuće. Ovakav susret razveselio je Jelenu i njezinu kći jer su dosad Jelenine roditelje posjećivali samo na
propisanoj distanci jer Jelenina mama je astmatičar a tata pušač. A kako je cijelu stvar s koronavirusom objasnila svojoj kćeri ispričala nam je nedavno u intervju.

- Znala je od početka da postoji neki virus koji izaziva bolest i da moramo posebno paziti na ruke i na to što diramo. Kako smo svi doznavali novosti o virusu, tako sam ja njoj govorila, prilagođeno njezinim godinama, naravno. Najprije sam je izvukla iz vrtića pa sam joj objasnila da mala djeca mogu prenijeti bolest starijima, a istodobno se ne razboljeti. Onda sam joj objasnila da ne smije više ići baki, jer je naša baka astmatičarka, a dida je pušač. A kad su počele restrikcije, da se ne možemo viđati ni s kim. Sve je, čini mi se, dosta dobro razumjela, a i podnijela.

Foto: Instagram screenshot

VIDEO: Ovim poznatim parovima granice i nacionalnost ništa ne znače

 

 

Ključne riječi

Komentara 18

DU
Deleted user
15:15 11.05.2020.

Prošla gužva evo gospođe i njenih poltrona

NE
Neo001
16:11 11.05.2020.

Ovu treba testirti u Vrapču

IP
info_punkt
16:07 11.05.2020.

ima i virus neko dostojanstvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije