Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROVIZIJA 2022.

Konstrakta se penje na kladionicama, a na društvenim mrežama je hit lažni tweet Meghan Markle

14.05.2022.
u 12:20

O Konstrakti se piše i govori u cijelom svijetu, a sve bolje stoji i na kladionicama. Trenutačno je na šestom mjestu, a koeficjent na njenu pobjedu je 50. Na prvom mjestu od početka Eurovizije su ukrajinski predstavnici Kalush Orchestra, kojima se daje čak 59 posto šanse za pobjedu, a koeficjent na kladionicama je samo 1,4.

Video Konstraktinog nastupa na Euroviziji s pjesmom "In Corpore Sano" dosad je na YouTubeu pogledan čak 2,6 milijuna puta, te je prvi u trendingu u Hrvatskoj, ali i brojnim drugim zemljama.

O Konstrakti se piše i govori u cijelom svijetu, a sve bolje stoji i na kladionicama. Trenutačno je na šestom mjestu, a koeficjent na njenu pobjedu je 50. Na prvom mjestu od početka Eurovizije su ukrajinski predstavnici Kalush Orchestra, kojima se daje čak 59 posto šanse za pobjedu, a koeficjent na kladionicama je samo 1,4. Slijedi britanski predstavnik Sam Ryder, na trećem mjestu je Šveđanka Cornelia, četvrti su Talijani Mahmood i Blanco, a peta je Španjolka Chanel. 

Podsjetimo, Konstrakta će u večerašnjem finalu Eurovizije nastupiti pretposljednja, 24. po redu.

Inače, društvene mreže pune su memeova o srpskoj predstavnici na Euroviziji, a jedan od onih koji se najviše širi zadnjih dana je lažni tweet Meghan Markle u kojem je ona navodno podijelila Konstraktinu sliku i napisala: "Prestanite mi slati ovo s*anje". 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Vojvotkinja od Sussexa nije otkrila tajnu svoje zdrave kose, ali tko zna, možda otkrije novu eurovizijsku pobjednicu? 

VIDEO: Jakov Sedlar napao ministricu kulture 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije