Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
transformacije

Komentari ne staju! Možete li pogoditi u koga se prerušila hrvatska vizažistica: 'Njega nisam mogla izostaviti'

Foto: Instagram
1/8
12.12.2022.
u 18:53

Ovaj put odlučila je biti Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije .Objavu je lajkalo više od tri tisuće ljudi, a u komentarima su joj pratitelji pisali same pohvale.

Marina Mamić naša je poznata make up umjetnica koja svaki dan svoje obožavatelje oduševljava transformacijama u poznate osobe. Ovaj put odlučila je biti Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije. 

- A evo konačno i našeg izbornika, gospodina @daliczlatko.  Njega nikako nisam mogla izostaviti. Nadam se da vam se sviđa i ova transformacija! Pišite mi svoje dojmove u komentarima. Ovom prilikom želim poželjeti našim dečkima i izborniku sreću na sutrašnjoj tekmi. Cijela Hrvatska je uz vas - napisala je uz video transformacije. 

Objavu je lajkalo više od tri tisuće ljudi, a u komentarima su joj pratiteji pisali same pohvale.

 

Mamić se već transformirala u Dominika Livakovića, Joška Gvardiola i Luku Modrića. 

Podsjetimo, vizažistica i influencerica Marina Mamić prošlo ljeto se podvrgnula operaciji nosa i brade, a prije toga podvrgnula se i operaciji čeljusti.  

- Da, prošla sam zapravo dvije velike operacije u posljednja tri mjeseca. Operaciju nosa i operaciju brade. Operaciju brade sam imala prije nekih mjesec dana pa se još uvijek oporavljam od nje - ispričala je Marina za medije. 

Javnost ju je upoznala kroz genijalne transformacije u poznate osobe koje je objavljivala na svom Instagram profilu, a bila je zaslužna i za brojne maske i transformacije natjecatelja showa "Tvoje lice zvuči poznato". Opisala je i kako je izgledao oporavak nakon operacija.

- Najgori dio sam, nasreću, već prošla. Prvih tjedan dana nisam mogla jesti ništa osim tekuće i kašaste hrane, bila sam strašno natečena, morala sam spavati u poluležećem položaju, nisam mogla otvoriti usta zbog čega sam teže pričala i zbog čega mi je bilo teže četkati zube. No sada je sve to iza mene i jedino što mi sada još preostaje je da čekam da mi otok u potpunosti splasne. - ispričala je Marina.

VIDEO Neki imaju kokoši, glumce, a drugi pak Ivana Pavla II.: Najviše tetovaža ima ipak Marko Livaja

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Crazy_bat
Crazy_bat
17:50 14.12.2022.

Gornji dio lica je koliko toliko pogodila, ali donji je potpuni promašaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije