Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Klara se požalila na svog supruga Lovru: 'Ne odgovara mi njegova blizina ni energija'

Brak na prvu
Foto: RTL
1/16
23.02.2024.
u 08:00

Epizoda je započela spremanjem parova za ovo druženje, a tijekom toga Klara je otišla i do Renate i Josip podijeliti kako se osjeća u vezi svega

U showu 'Brak na prvu' parovi su imali prvo zajedničko druženje na kojem su djevojke dijelili svoje dojmove, a isto su činili i njihovi muževi. Epizoda je započela spremanjem parova za ovo druženje, a tijekom toga Klara je otišla i do Renate i Josip podijeliti kako se osjeća u vezi svega. Za supruga Lovru je rekla da se trudi, no njemu se ne sviđa što su im oni susjedi i ima dojam da Renata jako utječe na Klaru.

- Presretna sam što je ona sa mnom tu i što smo susjede. Da nemam nju, pukla bih zbog ovog stresa i opterećenja. Apsolutno mi olakšava - rekla je Klara koja je s Renatom govorila i  temi spavanja u istom krevetu.

- Ne odgovara mi njegova blizina, ne odgovara mi njegova energija. Navikla sam sama spavati. Ne mogu, ne želim - rekla je Klara.  Renata je dodala kako je ona odmah jasno postavila granice. 

Podsjetimo, Klara i Lovre dobro su počeli, a na medenom mjesecu došlo je do problema u njihovoj komunikaciji. Lovri je jako smetao Josip, Renatin suprug s kojima su bili zajedno smješteni. Lovre je tvrdio i da su oni krivi za promjenu Karlinog ponašanja prema njemu, 

 - Promijenila se za 180 stupnjeva negativno otkako je došla njezina prijateljica u ovaj show. Ova joj je isprala mozak i nažalost, oni će biti naši susjedi. I dalje će joj prati mozak tako da je to jedna šteta. Eto, šteta - rekao je, a Klara je istaknula da ju umara to što mora paziti kako će nešto reći.

 - Umara me da ja pazim kako ću ja njemu nešto reći. Da ja pazim hoće li on shvatiti na način na koji ja njemu želim nešto reći ili objasniti - rekla je Klara. 

Brak na prvu
1/44

VIDEO Aleksandra Prijović u Osijeku zapjevala i domaći hit

 

Ključne riječi

Komentara 1

O2
Ožujak.2023
09:13 23.02.2024.

Tko su ove i što rade u vijestima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije