Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hladno pivo:

Kekin: To je priznanje da kilometri lošim cestama regije nisu uzaludni

'19.09.2011., Dublin pub, Maksimirska 75, Zagreb - Konferencija za medije na kojoj je MTV objavio imena 5 izvodjaca iz regije koji ce se natjecati za nagradu Best Adria Act na ovogodisnjoj dodjeli eur
'Goran Stanzl/PIXSELL'
19.09.2011.
u 15:27

Dečki su nominirani za MTV-ovu nagradu "Best Adria Act" koja će se dodijeliti u Belfastu 6. studenoga

Dubioza kolektiv, Magnifico, S.A.R.S., SevdahBABY i naše Hladno pivo izvođači su iz regije nominirani za MTV-ovu nagradu "Best Adria Act" koja će se dodijeliti 6. studenoga u Belfastu.

– Ovo je na neki način priznanje da svi kilometri prijeđeni po lošim cestama naše regije nisu bili uzaludni. S nekim od nominiranih bendova već smo radili, Magnifico nam je čak trebao gostovati na albumu – rekao je frontmen Hladnog piva Mile Kekin. Dečki su se nedavno vratili s turneje po Poljskoj s, kako sami kažu, šokantno dobrim iskustvom.

– Koliko se god mi furali na to da je bitan tekst, pokazalo se da ljudi super reagiraju na energiju i stalno su nas zvali na bis – kaže Kekin. Dečki će 7. listopada održati koncert u Areni, vele da su vidjeli kako to rade velike zvijezde pa i oni žele pokušati.

Ključne riječi

Komentara 1

OT
on_the_fly
01:23 21.09.2011.

otresli ga na srpskoj turneji pa pustio brćiće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije