Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet zaljubljen

Nakon kraha braka s bivšom misicom Ante Todorić ljubi sedam godina mlađu Splićanku

Ante i Martina Todorić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/6
27.02.2021.
u 10:44

Navodno se zadnjih godinu i pol dana u tajnosti viđa sa samozatajnom Petrom Kaćunko Cvitanović...

Kada se počelo raspadati poslovno carstvo obitelji Todorić paralelno negdje u isto vrijeme počelu su pucati i brakovi djece Ivice Todorića. Dok je afera Agrokor bila u samom jeku saznalo se kako se najstariji Todorićev sin Ante (42) i njegova supruga Martina razvode nakon 15 godina braka u kojem su dobili troje djece Emu (18), Luciju (15) te sina Ivicu (13). Bivša misica i najstariji Todorić u javnosti su slovili za skladan bračni par koji je i poslovno odlično surađivao, a kako ni Martina ni Ante nemaju društvene mreže poput ostalih članova obitelji Todorić, uspjeli su jedan dio svoje privatnosti zadržati dalje od očiju javnosti.

Nakon što se par prije četiri godine odlučio rastati šuškalo se kako je Martina sreću u ljubavi opet pronašla i to s jednim poduzetnikom iz Austrije. Proširila se i glasina kako s njim očekuje prinovu, ali to sve je kasnije demantirala njezina mama. Ante i Martina  vjenčali su se na zagrebačkom Gornjem gradu u crkvi svete Katarine u studenom 2002. godine, a o slavlju koje je uslijedilo nakon toga u tadašnjem hotelu Opera u Zagrebu pričalo se još danima. Na svadbenom slavlju bilo je oko 300-ak uzvanika koje su zabavljali Jasmin Stavros, Jole i Kužiš stari moj. Nakon kraha braka s bivšom misicom najstariji Todorićev sin navodno je opet sretno zaljubljen.

Kako pišu 24 sata posljednjih godinu i pol dana u strogoj tajnosti ljubi samozatajnu Petru Kaćunko Cvitanić (35) koja je nekada imala svoju turističku agenciju. Ova sedam godina mlađa poduzetnica iza sebe ima isto propali brak u kojem je dobila dvoje djece, a s Antom Todorićem upoznala se prije dvije godine u Splitu i u kratkom periodu postali su jako bliski. Prema pisanju 24 sata zajedno su ljetovali na Pagu, Petra je dolazila navodno i u Kulmerove dvore, a tajno su se sastajali i u vikendici Todorićevih u poznatoj Čarobnoj kolibi u Ravnoj gori te Petra redovito posjećuje Antu u Londonu gdje on sada uglavnom živi.  Zajedno su navodno bili i među uzvanicima na svadbi kćeri poduzetnika Hrvoja Pezića, vlasnika hotela Hilton u Zagrebu. 

Komentara 25

KU
Kultura
11:11 27.02.2021.

Jel vi to provocirate narod ili sta je smisao ovig teksta? Obitelj nije placala vjerovnike, banke, dobavljace, ostavila drzavi dug od 50 milijardi kuna i zbuksala par milijardi na stranim racunima i sad starci zive u dvorcu iznad grada, a djecica putuju po svijetu i naslikavaju se s torbicama i kaputima od nekoliko tisuca eura. Ovakvim clancima promovirate kriminal.

PA
Pahor
11:31 27.02.2021.

Njegovo jedino postignuce u zivotu je to sto je sin megalopova kojemu je na zalost ostalo dovoljno novaca za lagodan zivott. Malo je tuzno sto se pise da je uspio upecati se od jos jedne profesionalke

VI
Vito
13:08 27.02.2021.

Hej, čekaj, čekaj, ovdje nešto nedostaje... Nema godina starosti žene koju je odbacio nakon što mu je okotila nasljednik/ce. Kad već pišete, onda pišite sve da čitateljstvo zna o čemu pišete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije