Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
devet godina poslije

Kakav im je život nakon Big Brothera? Evo gdje su Hamdija, Brankica i ostali

brankica čonda
Foto: Instagram
1/4
14.11.2014.
u 12:57

Od 21 stanara, koliko je te 2005. prošlo kroz kuću Velikog brata, najviše simpatija gledatelja pobrao je Hamdija Seferović

Nakon 118 dana provedenih u kući Velikog brata, kao pobjednik 2. sezone izašao je Hamdija Seferović, koji je bio uvjeren kako zbog činjenice da je Rom neće izići bogatiji za milijun kuna.

Hamdija svako toliko osvane u medijima, kao i prije nekoliko tjedana, kada je objavljeno da je uhićen zbog prijetnji 39-godišnjakinji. Nije to prvi put da je imao problema sa zakonom, jer je 2010. godine sudjelovao u masovnoj tučnjavi ispred noćnog kluba.

Od osvojenog novca, Hamdija je izgradio kuću i otvorio kafić, a kratko nakon pobjede imao je i sporednu ulogu u sapunici "Zabranjena ljubav".

Od 21 stanara, koliko je te 2005. prošlo kroz kuću, upečatljiv dojam ostavila je Makaranka Brankica Čonda, koja danas živi u Dubaiju, gdje radi kao manekenka i instruktorica joge.

– Svoje iskustvo uvelike sam iskoristila za dostizanje cilja, a to je bilo ostvarivanje uspješne modeling karijere – rekla je Brankica za 24 sata.

Kao jedan od favorita, koji se probio do finala s Hamdijom, bio je i Matko Okmažić, koji kaže kako mu sudjelovanje u showu nije mnogo pomoglo.

Što se dogodilo s ostalim natjecateljima, pogledajte na 24 sata.

>>Sjećate se ove seksi BB kandidatkinje? Ona živi punim plućima

>>Deset godina od 'Big Brothera': Gdje su i što rade?

>>Hamdija završio u ćeliji jer je prijetio 39-godišnjakinji i oštetio joj auto

Komentara 4

PA
pacman
14:25 14.11.2014.

Manekenka u Dubaiu i instruktorica joge, ha, ha, ha... Pa zna se šta "manekenke" rade u Dubaiu.

DU
Deleted user
13:49 14.11.2014.

Ostavrivanje uspješne modeling karijere? Pa kaj se rad po klubovima u Dubaiju tak zove?

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
16:13 14.11.2014.

pacman...........zar moraš curama uzeti svaku iluziju!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije