Naslovnica Showbiz Estrada

Još ne zna zabavljaju li se plavuše bolje, ali zna da se njezinu mužu frizura ne sviđa

Domaće i strane zvijezde u platinastom izdanju
02. travnja 2015. u 12:40 3 komentara 1728 prikaza
Marija Husar Rimac
Foto: Facebook
Pogledajte galeriju 1/3

Fotografija Marije Husar Rimac s plavom kosom objavljena jučer na Facebooku izazvala je pravu buru reakcija, a prva pomisao bila je da je riječ o prvoaprilskoj šali.

– Ne, nikako nije riječ o prvoaprilskoj šali, zbilja sam promijenila boju kose – rekla nam je jučer Marija. Za njezin novi imidž zaslužan je frizer Mile Santini, u čije se ruke Marija prepušta s puno povjerenja.

Jučer je izjavila kako još ne zna zabavljaju li se plavuše zbilja bolje jer novu boju kose ima tek jedan dan. A suprug Vjeko, kaže, nije bio pretjerano oduševljen njezinim novim izgledom.

Trend platinasto plave boje kose prije nekoliko dana uvela je reality zvijezda Kim Kardashian West. Novi imidž Kim je predstavila u Parizu na Balmainovoj reviji, a svoje je tamne uvojke tada drastično posvijetlila jer se takva boja kose jako sviđa njezinu suprugu Kanyeu Westu.

Srpska pjevačica Jelena Karleuša tvrdi pak da je Kim taj platinasti imidž kopirala upravo od nje.

– Čini se kako se stilistički tim Kim Kardashian nadahnuo odjevnim kombinacijama i imidžem koje ja plasiram na svome Instagram profilu – kazala je Karleuša.

I Nina Morić pokleknula je pred ovim trendom, a fotografijom na Instagramu pohvalila se i napisala da joj dobro stoje zavodljivi platinasti uvojci.

>>Marija Husar Rimac: Voljela bih 40. rođendan proslaviti velikom zabavom

>>Christina Hendricks šokirala fanove!

Dobi.hr
BUDUĆNOST U VAŠEM DOMU
Juraj Križanić: „Danas svi mogu unaprijediti i automatizirati kućanstvo postepenom ugradnjom pametnih uređaja koji štede energiju, vrijeme i novac”
 • Avatar Jura z bregov
  Jura z bregov:

  Laknulo mi je kad sam pročitao ovaj članak. Sad ću Uskrs provesti s puno više optimizma.

 • zgbuco:

  Sam joj metla fali!

 • Avatar Ironman0105
  Ironman0105:

  Evo, fotografija pokazuje bolje od ikakvog teksta da boja kose I (ili) frizura nisu vazne. Ako osoba nije lijepa, nista joj nece pomoci da to promijeni.