Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadili smo...

Marija Husar Rimac: Voljela bih 40. rođendan proslaviti velikom zabavom

06.12.2014. Marija Bistrica - Pretpremijera predstave sjena Kinc osebujni koja prica o cudesnim uslisanjima Majke Bozje Bistricke. Marija Husar Rimac. Photo:
Foto: Matija Topolovec/Pixsell
14.03.2015.
u 19:55

Kao članica Indirina mentorskog tima, najljepši glas Hrvatske u HRT-ovu showu "The Voice" traži i pjevačica Marija Husar Rimac.

Kao članica Indirina mentorskog tima, najljepši glas Hrvatske u HRT-ovu showu "The Voice" traži i pjevačica Marija Husar Rimac.

Dok natjecatelje "The Voicea" podučavate pjevanju i scenskom nastupu činite se kao stroga mentorica, jeste li zaista takvi?

– Ma nisam, samo u žaru i želji da što više pomognem kandidatima znam biti energična. Kandidati našeg tima su zaista veliki zaljubljenici u glazbu i pjevanje i s velikim zadovoljstvom radim s njima.

Što vam je najbitnije naučiti kandidate?

– Sve je bitno kod nastupa, i pjevanje, i sugestivnost, i stav na pozornici. Moja je šifra za njih fokus i da kad stanu na pozornicu pričaju priču. U tome smo Indira, Boris Đurđević i ja jednoglasni. Nas troje se odlično slažemo i nadopunjavamo u radu.

Kako izgledaju vaše probe?

– Počinju kratkim upjevavanjem i zatim krećemo s radom na pjesmi. Uvijek smo svi puni ideja i probe nam prekratko traju.

U lipnju ćete proslaviti 40. rođendan, kako se osjećate na pragu petog desetljeća života? Hoćete li napraviti veliku feštu za taj okrugli rođendan?

– Osjećam se odlično! Voljela bih napraviti veliki tulum. Ovih četrdeset godina brzo je proletjelo.

Stiže proljeće, veselite li mu se?

Jedva čekam da sve procvjeta da mogu uživati u dugim šetnjama.

Kako bračni život?

Nikad bolje!

>>Jacques Houdek otišao na pomlađivanje i epilaciju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije