Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
YouTube talent show

JoomBoos priprema najveći božićni party na završnici RapCampa

JoomBoos
Foto: JoomBoos
12.12.2019.
u 12:39

Na božićnom partyju pojavit će se finalisti ovogodišnje sezone talent showa RapCampa te njihovi mentori. Uz finaliste, u programu će sudjelovati poznata imena hrvatske hip-hop scene te jedan od najpopularnijih regionalnih repera Mili.

Najveći YouTube talent show – RapCamp - bliži se svome kraju. Još je svega par dana ostalo do velikog finala i spektakularne završnice na kojoj ćemo upoznati ovogodišnjeg pobjednika i saznati tko će postati nova RapCamp zvijezda.

Povodom završnice ovogodišnje sezone showa, JoomBoos sprema najveći božićni party u zagrebačkom Clubu Opera, koji će se održati u nedjelju, 15. prosinca u 18 sati, a ondje sve fanove, osim proglašenja pobjednika showa, očekuje i bogat program u trajanju od 90 minuta.

Nakon proglašenja pobjednika program se nastavlja uz nastup regionalne hip hop zvijezde Milija.

RapCamp party koji nas tek čeka u Clubu Opera bit će savršen uvod u blagdansku sezonu. Bit će to jedinstveni rap event u regiji, a ulaznice se još uvijek mogu kupiti na Entrio.hr i na svim Entrio prodajnim mjestima. Navala za ulaznicama je velika, zbog čega svi koji žele biti dio još jednog spektakularnog JoomBoos eventa, moraju požuriti po svoj primjerak.

Cijena redovne ulaznice trenutno je 55,00 kuna, dok je za VIP dio 450,00 kuna. U prodaji su također i paketi ulaznica: Special paket od 2 ulaznice za 80,00 kn, Gold (SaamoPetraa) paket ulaznica 1+2 u iznosu od 100,00 kn, Diamomd (SamooPetraa) i Diamond (TheSikrt) paket ulaznica 1+3 u iznosu od 120,00 kn, te Extra (SamooPetra & TheSikrt) poklon paket 1+4u iznosu od 165,00 kn.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije