Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hladnokrvna zvijezda

Johnny Depp i dalje snima te se ne zamara ženinom ljubomorom

johnny depp
07.03.2010.
u 16:29

Slavni 46-godišnji glumac uredno dolazi na set svog novog filma ‘The Tourist’ koji se trenutno snima u Veneciji, a viđen je i kako se pred filmskom ekipom ravnodušno skida u svoje prugaste bokserice.

Iako su se svi svjetski mediji raspisali o ljubomori francuske pjevačice i nevjenčane supruge Johnnyja Deppa Vanessi Paradis, koja je svom dragom zaprijetila da ublaži ljubavne scene s fatalnom Angelinom Jolie ili napusti film - izgleda da se hladnokrvni Johnny puno ne obazire na ženske mušice.

 Naime, slavni 46-godišnji glumac uredno dolazi na set svog novog filma ‘The Tourist’ koji se trenutno snima u Veneciji, a viđen je i kako se pred filmskom ekipom ravnodušno skida u svoje prugaste bokserice. Nakon što je za svoju najnoviju filmsku partnericu Angelinu rekao da je divna žena i prava lutka Johnnyju novinari više ne daju mira i prate svaki njegov korak u drevnom talijanskom gradu. Paparazzi su ga posljednji put ‘uhvatili’ na aerodromu u Veneciji gdje se od bliceva fotoaparata i oluje pokušao skriti iza velikog kišobrana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije