Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavna glumica

Jennifer Aniston udaje se po treći put? Svi misle da se zaručila

Foto: Profimedia
1/23
28.02.2024.
u 13:09

Slavna glumica Jennifer Aniston prošetala je plavim tepihom i pokazala svoj novi, navodno zaručnički prsten. Šuška se kako bi se ova popularna plavuša mogla ponovno udati.

Američka glumica Jennifer Aniston potaknula je glasine o zarukama nakon što je pozirala na dodjeli SAG nagrada s ogromnim dijamantnim prstenom na lijevoj ruci. Ova 55-godišnja glumica bila je nominirana za ulogu u 'The Morning Showu', ali je ipak nagrada otišla u ruke Elizabeth Debicki iz serije 'Kruna'. Aniston se također popela na pozornicu s kolegom Bradlyjem Cooperom kako bi uručila SAG nagradu za životno djelo Barbri Streisand. Atraktivna plavuša privlačila je sve poglede na sebe u pripijenoj srebrenoj haljini dubokog dekoltea i s prorezom do bedra. 

Naravno, najupečatljiviji dio njezine odjevne kombinacije bio je nakit, a svi su primijetili ogroman prsten koji je zvijezda 'Prijatelja' nosila na svojoj lijevoj ruci. Nije poznato je li trenutno s nekim u emotivnom odnosu s obzirom na to da se nju zadnjih pet godina nije ni s kim romantično povezivalo. 

Podsjetimo, Jennifer Aniston iza sebe ima dva propala braka. Prvi put udala se 2000. godine za Brada Pitta, a razveli su se 2005. godine nakon što se počelo šuškati kako se na setu filma 'Mr. and Mrs. Smith' Brad spetljao s Angelinom Jolie, a s kojom je kasnije i završio u braku. Nakon Brada, Jennifer se zaručila za Justina Therouxa 2012. te su se vjenčali tri godine kasnije, ali je razvod uslijedio 2018. Ranije je hodala s drugim poznatim muškarcima, kao što su Paul Rudd, Tate Donovan, Vince Vaughn i John Mayer.

 

Foto: Profimedia

 

- Jen vjeruje da će na kraju upoznati pravu osobu - rekao je izvor blizak glumici za Us Weekly prošlog ljeta, unatoč tome što je Jennifer imala brojne veze koje su imale sretan kraj. Taj isti izvor dodao je da ako više nikada ne pronađe ljubav i svog srodnog muškarca, da će ona biti sasvim dobro. - Ona se neće gristi ako se to ne dogodi. Dobro joj je i samoj. Jennifer je odlično. Sretna je, zdrava, ima karijeru koja je ispunjava, ima svoju obitelj i prijatelje. Prošla je kroz puno toga, ali se osjeća blagoslovljeno što napreduje i u osobnom i profesionalnom smislu - rekao je dobro upućen izvor. 

 

1/7

 

VEZANI ČLANCI: 

 

- Nikad ne reci nikad, ali nemam nikakvog interesa ponovno šetati do oltara - kazala je i sama glumica za Allure, a priznala je i da će i dalje biti otvorena za ljubav zato što biti samac po njezinu mišljenju ponekad može biti izazovno. - Voljela bih biti u vezi. Tko zna? Postoje trenuci u kojima se poželim sklupčati i reći: ‘Trebam podršku.‘ Bilo bi divno doći kući i pasti nekome u zagrljaj i reći mu - ‘bio je to težak dan.‘ - dodala je. 

 

VIDEO: Severina i Let 3 u Močvari

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije