Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Baby Lasagna

Regionalni mediji nakon Dore: 'Hrvati šalju našminkanog pjevača s lancima'

Foto: Renato Branđolica/HRT
1/37
26.02.2024.
u 11:35

Baby Lasagna osvojio je žiri i publiku na ovogodišnjoj Dori gdje je uvjerljivo pobijedio osvojivši 321 bod, a o njegovoj pobjedi pišu i regionalni mediji.

Baby Lasagna (29) pobijedio je na ovogodišnjoj Dori gdje je dobio najviše glasova i žirija i publike, to jest ukupno 321 bod. Oduševio je sve pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" i upečatljivim nastupom u finalu Dore. On je tema i regionalnih medija. Kurir.rs piše kako je "uvjerljivi favorit i miljenik publike" odnio pobjedu, a u nastavku pišu da je glasio za favorita zbog neobičnog scenskog nastupa i pjesme koja pomalo podsjeća na Rammstein odnosno "kako bi Rammstein zvučao da je s Balkana" što je pravo osvježenje, tvrde.

Alo.rs govori kako se Baby Lasagna pojavio sa šminkom i u neobičnom kostimu s lancima. Tvrde da unatoč oduševljenju publike nastupom pobjednika spominje i lošija organizacija Dore. Telegraf.rs također prenosi neobičnu modnu kombinaciju pobjednika Dore. 

VEZANI ČLANCI:

Blic.rs prenosi situaciju koja se dogodila prije nastupa Borisa Štoka u finalu. Naime, nije radio monitoring pa je nastup kasnio, a Duško Ćurlić morao je improvizirati te su u nastavku prenijeli neke reakcije s X-a (bivšeg Twittera). Osim toga, spominju kako Hrvati šalju "našminkanog pjevača s lancima na Euroviziju".

Klix.ba isto prenosi tehničke probleme koji su se pojavili tijekom hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije. Spominju kako se tijekom nastupa Natalie Balmix u finalu Dore nakratko isključio njen mikrofon pa su se čuli samo prateći vokali. City Magazine donio je prijevod pjesme pobjednika Dore te se pita: "O čemu on uopće pjeva?"

B92 govori kako je Hrvatska favorit na eurovizijskim kladionicama, ali se prisjeća iste euforije oko prošlogodišnjih predstavnika – Leta 3 s "Mamom ŠČ" koji su isto imali visok plasman na kladionicama, ali na kraju ipak nisu iznenadili. 

GALERIJA: Jacques Houdek pohvalio Baby Lasagnu, a ovog izvođača nije štedio: 'Nije u stanju'

1/23

Podsjetimo, Baby Lasagna došao je na Doru kao prva zamjena nakon što je Zsa Zsa odustala od natjecanja, a nakon objave pjesme zaludio je sve obožavatelje Eurosonga. Nedugo nakon toga postao je favorit ovogodišnje Dore te je Hrvatska skočila na eurovizijskim kladionicama. Nakon objave pjesama 9. siječnja koje će se natjecati na Dori, Hrvatska je bila 32. na kladionicama i skočila je na 27. mjesto. 

Krajem siječnja Hrvatska se popela na 12. mjesto na popisu favorita Eurosonga. Početkom veljače bili smo osmi na kladionicama pa smo 20. veljače skočili na treće mjesto eurovizijskih kladionica, što se do sada nije dogodilo. Nakon proglašenja pobjede Baby Lasagne, došli smo na drugo mjesto, gdje se do tada nalazila Italija. 

Oduševljenje odabranim predstavnikom Hrvatske nije krila ni "mama Dore" Ksenija Urličić:

– Imamo velike šanse za prvih pet, a možda i za pobjedu – istaknula je. Ipak, nisu svi oduševljeni Baby Lasagnom i njegovom pjesmom "Rim Tim Tagi Dim". Jučer, nakon što je proglašen pobjednikom na ovogodišnjoj Dori, obratio se i bivši hrvatski reprezentativac Dejan Lovren i na svojem Instagram profilu napisao: "'Ubijedili' su vas da ste za ovo glasali, demonizam. Fuj", objavljeno je na storyju na Instagramu ovog nogometaša.

VIDEO: Favorit Dore Baby Lasagna odbacio sve optužbe: 'Naravno da ništa nisam ukrao'

Ključne riječi

Komentara 13

DU
Deleted user
12:12 26.02.2024.

Malo čudi ovo isticanje "našminkani s lancima", pa kada se onaj Oliver Mandić još osamdesetih furao na Boy Georgeja i stavljao kilu šminke na facu i vazu s fesom na glavu.

Avatar memento mori
memento mori
12:13 26.02.2024.

Gdje je taj prostor "regionalno ?

Avatar ljutapica
ljutapica
13:30 26.02.2024.

Bolje našminkan u lancima a muško, nego Šarafović, Marija, a muško.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije