Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠA SUPRUGA

Janko Popović Volarić dirnuo mnoge objavom, a javila se i Veljača

Janko Popović Volarić i Jelena Veljača
Foto: Nova TV/Instagram
1/11
07.08.2020.
u 21:40

U posljednjoj objavi na Instagramu Janko Popović Volarić prisjetio se svoje majke koju je bitku s teškom bolešću izgubila prije tri godine.

Sretno dijete - napisao je glumac Janko Popopvić Volarić ispod crno-bijele fotografije na kojoj u mlađim danima pozira s majkom Gordanom Popović-Vujičić koja je izgubila životnu bitku 2017. godine nakon teške bolesti.

Nostalgična objava prikupila je preko četiri tisuće lajkova, a mnogi su se dotaknuli Jankovog dječjeg imidža. Poneki ga nisu mogli niti prepoznati.

- Jesi ovo ti? - zanimalo je Viktoriju Rađu, a drugi su primijetili da Janko liči na svoju majku.

"U svakoj dobi djeluje kao dobar dečko", "Lijepa fotka", "Kao curica", "Mami sličan. Zgodan klinac si bio", neki su od komentara, a javila se potom i Jankova bivša supruga glumica, scenaristica i aktivistkinja Jelena Veljača.

- Ajme - bila je kratka uz emotikone srca.

Janko je inače 2020. godinu započeo zaljubljivanjem u fitness trenericu Petru Švađumović s kojom puno vremena provodi u prirodi - osvajajući vrhove planina i u treninzima. Jedan od najpoželjnijih neženja u Hrvatskoj konačno je opet pronašao ljubavnu sreću i njegova odabranica ovaj put nije javna osoba. Janko iza sebe ima brak s glumicom Jelenom Veljačom i vezu s glumicom Tijanom Pečenić koja je pukla jer im je bilo teško održavati ljubavnu vezu na relaciji Zagreb - Beograd. 

Komentara 3

JO
jorgen
10:50 08.08.2020.

Veljača napiše "Ajme" i odmah je stavljate u naslov? Ma bravo...

DU
Deleted user
11:22 08.08.2020.

Lijepa fotografija iznad Jelene....

Avatar Osvetnik Ernesta Fulira
Osvetnik Ernesta Fulira
09:08 08.08.2020.

A sto na sve to kaze muz od Ines Klincic Posvudice..?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije