Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna vijest

Poginuo pobjednik 6. sezone Farme Saša Vujnović

Saša Vujnović
Foto: Nova TV/Screenshot
1/5
13.03.2020.
u 17:22

Pobjedniik šeste sezone reality showa "Farma" poginuo je u 29. godini života.

Saša Vujnović, natjecatelj reality showa "Farma" koja se emitirala 2018. godine, poginuo je u petak poslijepodne na gradilištu u Rijeci, doznaje 24 sata od njegove partnerice Ivane Povž. Inače, Vujnović je u toj sezoni proglašen pobjednikom, a o njemu su govorili da je uvijek bio nasmijan te spreman za šalu.

Saša Vujnović
1/11

- Javili su mi njegovi roditelji. U šoku sam, moram biti jaka, zbog djece i zbog njega - rekla kroz suze Ivana koja uskoro treba roditi četvrto dijete. Ono što poručuju iz PU Primorsko-goranske je da je prilikom izvođenja radova stradala muška osoba te će se detalji saznati nakon očevida.

Prije ulaska u show, Saša se opisao kao osoba koja voli izrađivati kućice od drveta te uređivati cvjetnjake. Na Farmu se prijavio zbog stjecanja novih iskustava i upoznavanja različitih ljudi.

U emisiji se sprijateljio s Editom Ptičar koja je poginula 2018. godine u prometnoj nesreći.

- Kad se sjetim Farme, iako je to bilo snimano prije godinu dana, srce mi zaigra. Edita je bila posebna djevojka, osoba kojoj sam sve mogao reći. Do sad to možda nisam govorio, ali između nas je bilo nešto više od prijateljstva. I nismo se odvajali jedno od drugog. Baš smo uživali skupa – rekao je tada Saša za nju.


 
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Zbregov2
Zbregov2
18:55 13.03.2020.

žalosno kao i svakog mladog života, al nije način da se piše o tome ovako u kontekstu nekakvog šunda tj. tzv.farme, a naročito o 6. sezoni farme koju čak ni gledatelji farme nisu ni gledali/znali da postoji...eto

DF
Debeli.febo
18:03 13.03.2020.

I što ćemo sada,neću moći spavati čitavu noć od šoka!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije