Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zdravstveni problemi

Marija Šerifović iznenada završila u bolnici, pozlilo joj nakon koncerta

Foto: Matija Habljak/Pixsell/ Tomislav Miletic/PIXSELL
1/5
13.03.2020.
u 12:59

Marija Šerifović unatoč preporukama nije htjela otkazati koncert u Sava Centru, a nakon što je publiku dovela do delirija, iznenada joj je pozlilo pa je završila u bolnici.

Jedna od najomiljenijih pjevačica na našim prostorima Marija Šerifović jedna je od rijetkih glazbenica koja unatoč preporukama ne otkazuje svoje koncerte. Iako joj je koncert u splitskoj Spaladium Areni otkazan, Marija je ovih dana održala dva koncerta u Beogradu, točnije u Sava Centru.

1/9

– Nikad ne bih riskirala zdravlje ljudi, ali neka moj koncert bude glasna borba i podrška za sve ljude koji se bore s virusom. Nećemo dati da nas korona slomi. Glazbom i dobrom energijom molimo se za sve ljude širom svijeta – rekla je pjevačica.

Nakon posljednjeg koncerta Mariji je pozlilo pa je završila na infuziji. Pjevačica je sama zatražila liječničku pomoć budući da je osjetila malaksalost, što ne čudi s obzirom na to da je između dva koncerta bila i na snimanju Zvezda Granda.

– Bila je iscrpljena, zato su joj dali infuziju. Sada je sve u najboljem redu i spremna je za sljedeće koncerte – kazao je izvor za srpske medije.

Ključne riječi

Komentara 10

BR
briselko
13:00 13.03.2020.

Skočio joj testosteron?

Avatar marlony
marlony
13:24 13.03.2020.

Svaka osoba mora imati identitet. Prvi identitet je identitet po spolu, onda po rasi, nac.pripadnosti itd.. Sa svakim identitetom čovjek se može ponositi. Ali mene neki rijetki slučajevi zbunjuju.

Avatar Kalladin
Kalladin
14:32 13.03.2020.

Niti hrvatski pjevač, niti se dogodilo u Hrvatskoj. Tko je ovaj Mario?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije