Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otputovala u jordan

Ivana Paradžiković o djetinjstvu: 'Sjećam se kad smo prevrtali vaze da nije neka lipa ostala za kruh'

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/9
28.06.2022.
u 20:50

Prethodno se javila pratiteljima iz pustinje nakon nekoliko dana ne oglašavanja na Instagramu, što je mnoge zabrinulo.

Voditeljica Ivana Paradžiković odlučila se za egzotično putovanje pa je otputovala u Jordan odakle je objavila fotografije iz pustinje te s pratiteljima na Instagramu podijelila priču iz svoje prošlosti.

"Bila sam sedmi razred kada mi je, maloj neprilagođenoj izbjeglici, profesorica zemljopisa poklonila paketić pijeska iz pustinje. To je bila najdragocjenija stvar koju sam posjedovala. Živjeli smo u iznajmljenoj garsonijeri u Kutini. Nas pet plus pekinezer, hrčak, ribice, papagaj Pero. 'Gdje čeljad nije bijesna kuća nije tijesna', govorila bi mama i doista. Imali smo sve: bili smo živi, imali smo jedni druge, ali nismo imali para. Ispod madraca da ne propadnemo kada ga razvučemo stavljali bi daske koje je tata ispilio od nekih vrata sa smetlišta. Navečer fotelju dizali na ormar da možemo otvoriti kauč koji bi onda blokirao frižider, pa tko je jeo, jeo je... Nema više do ujutro. Sjećam se i trenutaka kada za kruh prevrćemo vaze da nije neka lipa ostala možda slučajno. Otići u pustinju bila je moja djetinja maštarija. Ovo je taj trenutak. Čista sreća. Da nikad ne zaboravim tko sam i koji sam put prevalila", napisala je voditeljica pored četiri fotografije iz pustinje. 

Prethodno se javila pratiteljima iz pustinje nakon nekoliko dana ne oglašavanja na Instagramu, što je mnoge zabrinulo. 

"Zatrpali ste mi inbox zabrinutim pozivima i porukama. Frku mi složili jer ste zvali i mamu Vesnu. A mama Vesna paničarka ionako misli da sam…pa blago rečeno nepredvidljiva. Zamišljala je da su me oteli teroristi i što ti ja znam, svi oni najcrnji scenariji koji mamama prođu kroz glavu kad se ne javiš na prvi poziv. A ja zamisli, offline danima. Živa sam. Zapravo nikad življa! …jedva vam čekam sve ispričati.

VIDEO>>Tonči Huljić na Tomislavcu izveo "Misu Mediteranu", na pozornici mu se pridružila kći Hana

Ključne riječi

Komentara 2

FR
Freudenreichova
08:59 29.06.2022.

A kad je Čarli Čaplin kuhao cipelu da bi se spasio od gladi, još danas imam traume od te scene. Tako da Ivana još si dobro i prošla.

PR
prajdali100
23:08 28.06.2022.

I u pustinji se treba opremiti svim i svačim.Pored obavezne vode i kondomi dobro dođu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije