Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez trunke šminke

Iva Majoli u ležernom stylingu prošetala Stradunom u društvu markantnog partnera

Zadar: Na Višnjiku svečano otvoren Regionalni teniski centar
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/14
28.06.2022.
u 12:12

Iva je Stradunom prošetala u opuštenom izdanju bez trunke šminke odjevena u bijelu lanenu košulju ispod koje se nazirao badić u neonskoj boji. Umirovljena tenisačica nasmijano je pozirala okupljenim fotografijama, a društvo joj je pravio njezin preslatki pomeranac i njezin partner, talijanski ekonomist Fabio.

Bivša tenisačica i osvajačica Roland Garrosa, a danas izbornica Hrvatske ženske teniske reprezentacije, Iva Majoli (44) trenutno odmara u Dubrovniku.

Iva je Stradunom prošetala u opuštenom izdanju bez trunke šminke odjevena u bijelu lanenu košulju ispod koje se nazirao badić u neonskoj boji, a mnogi se pitaju je li ispod ovog opušetnog izdanja uopće imala hlače. Umirovljena tenisačica nasmijano je pozirala okupljenim fotografijama, a društvo joj je pravio njezin preslatki pomeranac i njezin partner, talijanski ekonomist Fabio.

27.06.2022., Stara gradska jezgra, Dubrovnik - Iva Majoli prosetala gradom. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

-Inače se jako malo šminkam. Meni se svi smiju i kažu da sam se super našminkala, a šminkanje traje trideset sekundi - rumenilo, maskara, i to uglavnom sve prstima- kazala je Majoli u razgovoru za IN Magazin.

27.06.2022., Stara gradska jezgra, Dubrovnik - Iva Majoli prosetala gradom. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Inače, Iva je nedavno proslavila 25. godišnjicu osvajanja Roland Garrosa. U finalu je rezultatom 6:4, 6:2 tada savladala tada prvu tenisačicu svijeta, Švicarku Martinu Hingis i tako Hrvatskoj donijela prvi Grand Slam naslov u povijesti.

Iva se svake godine prisjeti velikog uspjeha pa je tako bilo i ove, a na svom je Instagram profilu objavila zajedničke fotografije.
"Još uvijek smo velike prijateljice i ovo je ono što ostaje zauvijek. Volim te", napisala je Majoli uz fotografije s Hingis s kojom se čuje redovito, a bila joj je i na vjenčanju.

VIDEO Tonči Huljić na Tomislavcu izveo "Misu Mediteranu", na pozornici mu se pridružila kći Hana

Ključne riječi

Komentara 12

ME
MediciKM
12:42 28.06.2022.

U svakoj normalnoj zemlji bila bi u zatvoru zbog poreznog duga jedino se u RH šeće u skupim sandalama sa skupim pesekom u najskupljem gradu u Hrvatskoj. Bravo za naše pravosuđe.

ZJ
Zjako
14:27 28.06.2022.

Povratak otpisanih

CB
cro.bos.
12:31 28.06.2022.

Na koga se u naslovu odnose "hlače" Na Ivu ili partnera ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije