Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZBILJAN RAD NA FARMI

Kod Nevena krenule radne akcije, a on priznao: 'Imam fetiš, to neko vezanje'

Foto: RTL
1/10
27.04.2021.
u 09:06

Na farmi Nevena Landeka krenulo se raditi, ali jedna kandidatkinja se nije uhvatila posla.

S prvim poslovima na Nevenovoj farmi krenule su i prve trzavice. Farmer Neven Landek iz Opatineca odlučio je da nakon zabave i veselja, djevojke trebaju početi raditi, a u prvom okršaju sudjelovale su Vjerana i Marijana. Predmet rasprave bio je čaj i posuđe.

- Nauči me molim te kako izgledaju tava i zdjelica - rekla je Vjerana, a Marijana ju je poslušala te izvadila posuđe i pokazala joj, a kasnije je rekla kako je Vjerana tvrdoglava te da rasprava ne vodi nikuda.

Foto: RTL

Dok su se one svađale, Samanta je za to vrijeme ležala opušteno i promatrala sve iz daljine.

- Nakon što se odmorila, Samanta je navukla svoju haljinicu u kojoj naravno ništa neće raditi - kazala je Vjerana, a Samanta koja je odlučila ne miješati se u rad kandidatkinaj koje su se primile posla sve je prokomentirala.

Foto: RTL

- Ja ću naći bogatog muža i imat sluškinje, a ne ovako rintati - kazala je Samanta.

- Je l' dobro rade? - pitao je Neven i rekao da će za kaznu otići po koprive, a ona je prokomentirala kako farmer ima sado-mazo fetiš.

- Imam svoj fetiš, to neko vezanje, plašenje s koprivom. Možda bi im se svidjelo to, a možda i ne bi - pojasnio je Neven koji se ubrzo vratio s koprivama u ruci.

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije