Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neprepoznatljiva je

Indira Levak više ne izgleda ovako! Promijenila je imidž, pokazala dekolte do pupka

Indira Levak
Foto: Screenshot
1/6
23.06.2020.
u 08:42

Čini se da je za to zaslužan stilist Marko Grubnić koji objavljuje fotografije s pjevačicom. Osim izgleda u stvarnom životu, stilist se odlučio poigrati s Indirinim izgledom i u Photoshopu, pa je na nekim fotografijama koje u zadnje vrijeme objavljuje doista neprepoznatljiva.

Pjevačica Indira Levak već neko vrijeme iznenađuje fanove velikim promjenama svojeg izgleda. Indira sada ima dugu kosu i počela se oblačiti glamuroznije.

Foto: Instagram screenshot

Čini se da je za to zaslužan stilist Marko Grubnić koji objavljuje fotografije s pjevačicom. Osim izgleda u stvarnom životu, stilist se odlučio poigrati s Indirinim izgledom i u Photoshopu, pa je na nekim fotografijama koje u zadnje vrijeme objavljuje doista neprepoznatljiva. 

Foto: Instagram screenshot

Fotka glamurozne Indire dobila je gotovo pet tisuća lajkova na Instagramu, a novi stil komentirali su i neki poznati. 
Pomislila sam da je Lady Gaga", stoji u komentaru Bojane Gregorić Vejzović, a Damir Kedžo je napisao: "Jaoooo".

Indirinu promjenu stajlinga i imidža nedavno je komentirao i stilist Neven Ciganović.

"Evo i ova odlučila biti jedna od izgubljenih sestra Kardashian za sirotinju. Ako ništa drugo, izabrala je svoj kalibar", poručio je Ciganović kada je vidio novi look Indire Levak i dodao kako pri tome misli na Khloe Kardashian. Neven Ciganović od javnosti ne skriva koliko voli estetske operacije i priznao je gotovo sve što je operirao. Teško da bi i mogao negirati estetske operacije na kojima je bio jer mu se izgled drastično promijenio u zadnjih 15-ak godina. Jedan od zadnjih zahvata na kojem je bio bila je operacija nosa te presađivanje obrva. Bio je i na zahvatima kojima je naglasio konture vilice i brade i korigirao je i usne i kapke. Zbog svoje ovisnosti o estetskim operacijama bio je pozvan i u jedan američki reality show u kojem su sudionici redom zaljubljenici u estetsku kirurgiju.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Gordan NJONJO
Gordan NJONJO
11:16 23.06.2020.

Bok te mazo izgleda ko cajkusa iz okolice Sapca! Ni prije nije bila nesto ženstvena.

CO
coky
09:59 23.06.2020.

pokazala dekolte do pupka, a VL je pokazao kako je ozbiljna novina, kad je interesira pupak dotične

ZB
Zoki-Bijela
09:16 23.06.2020.

Zvonar crkve ND..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije