Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bravo!

Njihovi brakovi nisu uspjeli, ali zbog jedne stvari primjer su drugima

Foto: pixsell
1/5
23.06.2020.
u 08:00

Ove poznate osobe nisu uspjele kao ljubavni parovi, ali bračne nesuglasice nisu stale na put tome da nakon razvoda ostanu u prijateljskim odnosima.

Razvod je traumatično iskustvo i za bračne partnere i za njihovu djecu i obitelj, a neki poznati parovi trebali bi poslužiti kao primjer drugima kako razvod može biti civiliziran i kako je moguće ostati u dobrim odnosima i nakon razvoda. Vijest da se jedan od najskladnijih celebrity parova u Hrvatskoj Doris Pinčić i Boris Rogoznica razvode iznenadila je javnost. Sedma godina braka pokazala se kobnom u njihovom slučaju, ali nije bila kobna i za njihovo prijateljstvo jer iako više nisu bračni partneri njih dvoje su i dalje prijatelji i roditelji koji će zajedno brinuti o sinu Donatu i kćeri Giti.

- Nimalo nisam promijenio sliku o njoj od početka veze. Doris je za mene pojam. Teško da će je bilo koja uspjeti zasjeniti. Trenutno mi nova veza nije na kraju pameti - rekao je ovog vikenda Boris u svom prvom televizijskom intervju na RTL-u. Dodao je kako se on i Doris nakon cijele situacije još više vole i cijene. Na istoj adresi više ne žive ni Dalija Orešković i njezin suprug Frane Letica s kojim ima kćeri blizanke. Par i dalje zajedno skrbi o kćerima Meri i Leonori i o svemu se i dalje zajedno dogovaraju. Pravi primjer drugima već godinama su sretno rastavljeni Ana Rucner i Vlado Kalember koji imaju sina Darijana. - Mi se jednostavno slažemo. Poštujem Vladu kao čovjeka i oca svog djeteta te smatram važnim da Darian ima zdrav odnos sa svojim tatom i da zna da postoji muškarac na kojeg se uvijek može osloniti. Kad stavite dijete ispred svega, onda nema mjesta za loše odnose jer oboje znamo koji nam je zajednički cilj i interes - rekla nam je nedavno Ana u intervju. Ona i Vlado rastali su se prije šest godina, a centar njihove pažnje i dalje je njihov 13-godišnji sin. Jelena Veljača i Držane Čuček više nisu bračni par, ali su i dalje prijatelji kojima je na prvom mjestu njihova kći Lena.

1/7

- Zajedno nastavljamo odgajati Lenu i to nam je najvažnije - zajedno su izjavili Jelena i Dražen nakon priznanja da im je brak propao. Tako da nakon razvoda nikoga nije iznenadilo kada su Jelena i Dražen zajedno proveli blagdane ili kad bi ih se zajedno s Lenom fotografiralo u šetnji špicom. Larisa i Goran Navojec 13 godina bili su u braku u kojem su dobili sina Grgura i iako više ne žive u istom kućanstvu plesačica i koreografkinja i glumac su i dalje zadržali prijateljski odnos. - Goran i ja smo uvijek bili prijatelji. Mislim da je suludo i gotovo nemoguće biti neprijatelj. Imamo povijest, imamo predivno dijete, nove partnere koji nas podržavaju… Mislim da je jedino moguće okončati brak na način na koji smo mi to napravili. I nadam se da ćemo biti primjer svima koji ne uspijevaju naći dijalog - poručila je Larisa.

Brak Tatjane Dragović i Gorana Ivaniševića imao je svojih uspona i padova, ali zato njihovo prijateljstvo nakon razvoda ne prolazi kroz turbulencije. Tatjana se u svakom trenutku može i dalje osloniti na oca svoje djece i iako oboje imaju nove partnere i djecu s tim partnerima svi odlično funkcioniraju i slažu se. Slično je i s Nives Drpić i njezinim bivšim suprugom Dinom Drpićem. Ovaj bivši nogometaš velika je podrška svojoj bivšoj supruzi i zajedno brinu o dvoje djece te se sada slažu bolje nego kada su bili u braku.

VIDEO Sve ljubavi Severine Kojić

Komentara 6

PI
Piksy
14:18 23.06.2020.

Danas vise nikog nikog ne trpi..zbog sitnica..ni sami ne znaju zbog cega se tocno razvode a ispastaju uvijek djeca..to je izgleda popularno..malo razilazenje u misljenjima i ajde bok

Avatar ante433
ante433
09:43 23.06.2020.

Bas zanimljivi primjeri jos vam fale Ava,Soraja,Seve da upotpuniti kolekciju

NO
nordic
11:01 23.06.2020.

neki bi se trebali seliti u afganistan il slično. ko skuži, skužit će.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije