Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savršene obline

Naša voditeljica novom fotkom u kupaćem opet zaludjela obožavatelje: Bomba si

Foto: Instagram
1/6
22.06.2020.
u 22:15

Dok je karantena kod nekih ostavila posljedice na fizički izgled kod Ecije Ivušić to nije slučaj i izgleda da je u odličnoj formi i zato ne čudi što joj pristižu ovakvi komentari

Televizijska i radijska voditeljica Ecija Ivušić nedavno je ostala bez angažmana na Extra FM radiju, a razloge zbog kojih više nije zaposlenica ovog radija Ecija ne otkriva. Zadnjih dana svojim obožavateljima slala je morske razglednice s Korčule i iz Splita, a s objavom fotografija s mora nastavila je i nakon što se vratila u Zagreb.

1/6

- Tijelo ovdje. Glava se još traži. Duša ostala tamo - napisala je Ecija uz fotografiju na kojoj pozira u moru u bijelom kupaćem kostimu koji pokazuje njezine savršene obline. Dok je karantena kod nekih ostavila posljedice na fizički izgled kod Ecije to nije slučaj i izgleda da je u odličnoj formi i zato ne čudi što joj pristižu ovakvi komentari: - Savršena si ženo. Zgodna si. Sjajna figura, dobra guza. Bomba si kraljice. Na fotografijama u zadnje vrijeme Ecija je solo i već neko vrijeme ne progovara o svom ljubavnom statusu.

Njezina zadnja veza bila je s nogometašem Nikolom Pokrivačem. Sve je počelo jako idilično i prošlo ljeto voditeljica se i na Instagramu pohvalila novom romansom i vjerovala je kako je pronašla muškarca svog života. No nekoliko mjeseci kasnije rođendan je proslavila u društvu prijatelja i bez Nikole što je dalo naslutiti kako par više nije zajedno.

Ključne riječi

Komentara 2

XE
xefahib
04:50 23.06.2020.

Ovo je najbolji posao koji Google sada plaćA. Prvog mjeseca primio sam 29736 dolara za rad 3 sata dnevno. Počeo sam prije četiri mjeseca i odmah sam ponio kući najmanje 7835 do 9454 dolara tjedno. ----➤➤➤➤➤➤➤   cutt.ly/NyvKMnJ

Avatar KIopp
KIopp
23:49 22.06.2020.

Voditeljica čega?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije