Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obiteljska prijateljica

Ida Prester uputila podršku Nikolini Ristović: Što bi Vidoje na ovo rekao? Tužna je to uspomena na sina jedinca

Foto: Marko Dimić/ Davor Javorović/ PIXSELL
1/20
02.07.2022.
u 14:23

- Vidoje je Nikolinu i Unu obožavao. Toliko da je jurio iz Beograda na dan samo da poljubi Unu i donese joj kolače koje voli. Toliko da je zajedno s Nikolinom izgradio kuću u drugoj zemlji koja će im biti novi dom - napisala je Prester u objavi.

Glazbenica Ida Prester (43) na svojem se Instagram profilu oglasila te uputila poruku podrške prijateljici, voditeljici Nikolini Ristović. Ida se osvrnula na brojne ružne komentare i natpise srpskih medija koji kolaju internetom nakon smrti njezinog supruga Vidoja Ristovića.

-  Na ovim prostorima se uspjeh i ljepota ne praštaju. A posebna poslastica je cipelariti žene kad su na dnu. Internet su preplavili otrovni komentari koji se raduju Nikolininoj sudbini i žele je vidjeti na ulici. Riječ je o ženi koja je upravo ostala bez muža s malim djetetom, ženi kojoj društvo odriče pravo na imovinu nazivajući je sponzorušom, pa i gore. To sve govori o nama samima. I još jedna važna stvar koju ću vam reći iz prve ruke, jer sam Nikolinina prijateljica i družila sam se često s cijelom obitelji. Vidoje je Nikolinu i Unu obožavao. Toliko da je jurio iz Beograda na dan samo da poljubi Unu i donese joj kolače koje voli. Toliko da je zajedno s Nikolinom izgradio kuću u drugoj zemlji koja će im biti novi dom. Toliko da kad mu je jedne noći zvučala čudno na telefon, digao cijeli Zagreb na noge u 2 ujutro i u zadnji tren od trovanja spasio život ženi i kćerkici. Vozio je panično tu noć iz Beograda i stigao ujutro u bolnicu prestravljen i uplakan. Sjećate li se toga, mediji i komentatori? Kad je Vidoje bio heroj svoje obitelji? Nisu ti naslovi tako davno bili - napisala je Ida, a onda se osvrnula i na izjave Vidojevog oca, Viktora Ristovića, poznatog kao Miša Grof u medijima.

Naime, Viktor je u svojim izjavama često govorio i o odnosu prema svojoj snahi Nikolini te nije imao lijepe riječi za nju. 

- Sigurna sam da to sve zna i gospodin svekar. Zašto ovo sve sad radi Nikolini, i to javno, sasvim je nevjerojatno. Što bi Vidoje na ovo rekao? Tužna je to uspomena na sina jedinca - napisala je glazbenica te kazala Nikolini da se drži.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

- Proći će i to. Tu smo za tebe i za Unu - poručila joj je. U komentarima su pratitelji Idi uputili lijepe riječi. "Ti si ljudina", pisali su te otkrili svoje dojmove o cijeloj situaciji, a ostavili su i brojne emotikone srca.

Podsjetimo, Vidoju je iznenada pozlilo 8. svibnja dok je bio na masaži, a hitna pomoć nakon dolaska konstatirala je smrt. Desetak minuta nakon što je doznao stravičnu vijest, na mjesto tragedije stigao je i njegov otac. Povjesničar umjetnosti ispraćen je na posljednji počinak 12. svibnja na Novom groblju u Beogradu.

VIDEO Teški zločini: Ovi celebovi su iza rešetaka zbog zlostavljanja, ubojstva ali i slanja otrova Obami...

 

Komentara 25

PU
Pukovnik
14:37 02.07.2022.

Sindikat prostitutki štiti svoje članice.

DL
Dvanaest__legija
14:30 02.07.2022.

Opet forsiranje srpskih snajki!

BO
Bojnik
14:37 02.07.2022.

Neće vrana drugoj oko iskopati. Sponzoruša i jugoslavenka drugoj daje potporu jer u biti zna da je izrod kao i ona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije