Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko bi rekao

Gwyneth Paltrow: Tom Cruise se najbolje ljubi!

gwineth paltrow
Foto: pixsell
1/4
06.01.2011.
u 09:16

Glumica je u televizijskom showu otkrila kako se od svih njenih dosadašnjih filmskih partnera među kojima su Jude Law i Brad Pitt Tom Cruise najbolje ljubi.

Napokon da i od Gwyneth Platrow čujemo nešto zanimljivo. Naime, glumica je gostovanjem u jednom televizijskom showu morala odabrati tko s eod njennih dosadašnjih filmskih partnera najbolje ljubi, a pobjednik je, ni manje ni više nego Tom Cruise.

- U jednoj sam se  cameo sceni u trećem dijelu Austina Powersa trebala ljubakati s Tomom i moram priznati d ame ugodno iznenaduio. Odlično se ljubi! , rekla ej Gwyneth kojoj su filmski partneri bili mnogi ljepotani poput Judea Lawa, Brad Pitta i drugih no čini se da je Cruise na glumicu ostavio poseban dojam.

Glumica trenutno promovira svoj novi film 'Country Strong' u kojem glumi country pjevačicu ovisnu o alkoholu. Kritike kažu kako je Paltrow odradila odličan posao, posebno kad je pjevanje u pitanju. Nema sumnje da joj se suprug glazbenik Chris Martin dao pokoji savjet.

Osim tajnih sposobnosti Toma Cruisa Platrow je otkrila kako je na snimanju novog filma bila stalno pijana.

- Kad bih slistila jednu Bloody Mary u deset ujutro, bila bih vesela cijeli dan. Uživala sam u toj ulozi jer sam čista suprotnost toj osobi, previše sam odgovorna i sve trebam imati pod kontrolom.

Komentara 5

LI
liliZG
13:19 14.01.2011.

.........ali samo su trojica na ponudi............... možda da su joj ponudili veći izbor???????????

KR
krilnik2
18:05 07.01.2011.

A tko najbolje jebe?

Avatar JEDNONOGIBRAVAR
JEDNONOGIBRAVAR
13:35 06.01.2011.

Imam osjećaj da je pisca ovih redaka, strahovito tjeralo negdje...Pa što nisi otišao prvo u WC pa onda piši.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije