Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'napokon'

Grupa Feminnem se vratila na pozornicu nakon 10 godina pauze: 'Prve ljubavi zaborava nemaju'

Foto: Pixsell
1/5
18.05.2022.
u 18:10

Vijest o povratku na scenu pjevačice su podijelile sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama, a na Instagramu su otvorile i službeni profil grupe. „Feminnem se vraća!“, napisale su te dodale hashtag 'Feminnem dok ne preminem'.

Ženska grupa Feminnem koju čine Pamela Ramljak (42), Neda Parmać (37) i Nika Antolos (32) se vratila na scenu. Vijest je to koju su pjevačice podijelile sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama, a na Instagramu su otvorile i službeni profil grupe. „Feminnem se vratio!“, napisale su te dodale hashtag 'Feminnem dok ne preminem'.

U komentarima su pratitelji istaknuli koliko ih je obradovala ova vijest. „Bravo cure“, „Napokon“, pisali su te dodali emotikone srca i pljeskanja kao i komentare na njihov izgled.

– Jednostavno nam je nedostajao Feminnem. To je sve. Prve ljubavi zaborava nemaju - istaknula je Pamela u intervjuu za Story te otkrila da su Neda i ona napravile prvi korak.

- U posljednjih 10 godina nekoliko puta smo dobile poziv da se okupimo, čak i od nekih producenata izvan Hrvatske, ali nije bilo pravo vrijeme. Neda i ja smo u prosincu snimale božićnu pjesmu i tada smo definitivno odlučile da je vrijeme – rekla je. Neda je dodala da su početkom ožujka nazvale Niku koja je ovom idejom bila jednako oduševljena.

Inače, popularna grupa sa scene se povukla prije 10 godina, a djevojke su se u međuvremenu posvetile svojim obiteljima i vlastitim karijerama. Grupa Feminnem predstavljala je Hrvatsku na Eurosongu 2010. godine s pjesmom 'Lako je sve'. Feminnemke su na Eurosongu nastupile i prije toga i to kao predstavnice Bosne i Hercegovine 2005. godine. Feminnem je ostao zapamćen po čestoj izmjeni članica, a  grupu su 2004. godine osnovale Neda i Pamela s Ivanom Marić nakon nastupa na natjecanju Nove TV 'Hrvatski Idol'.

Podsjetimo, u prosincu prošle godine Parmać je na svojem Instagram profilu podijelila fotografiju nastalu na koncertu 'Božić u Ciboni' na kojem je nastupila i Ramljak. Tu su priliku pjevačice iskoristile za zajedničku fotografiju, a u mnoštvu komplimenata koje su dobile u komentarima našao se i jedan drugačiji komentar. „Feminnem se vraća“, napisala je tada jedna osoba, a njezino predviđanje se i ostvarilo.

Dodajmo da su se pjevačice zajedno pojavile u jednom spotu nakon što su se razišle. Radi se o Nedinom spotu za pjesmu 'Minut u tišini' koju je posvetila svojoj kćeri Adriani, a Pamela i Nika prihvatile su poziv za sudjelovanjem u spotu.

VIDEO Jakov Sedlar napao ministricu kulture

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije