Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Gledatelji se ne prestaju čuditi Renati: 'I dalje ne radim ništa, to mi je hobi. Živim život iz snova'

Foto: RTL, Facebook
1/10
18.05.2022.
u 09:04

Renata Šapina u prošloj sezoni proslavila se izjavom 'da ne radi ništa', a njezina situacija nije se puno promijenila do danas. – I dalje ništa ne radim, i ne mislim raditi ništa u životu. To mi je hobi i meni je super! Živim život iz snova – kazala je Renata.

Nakon što nije uspjela osvojiti srce farmera Zorana Stričevića u prošloj sezoni showa "Ljubav je na selu", Brođanka Renata Šapina (48) stigla je i u novu sezonu, a ovog puta ljubavnu sreću traži na farmi kod Milana Milinkovića. 

Renata se u prošloj sezoni proslavila izjavom da ne radi ništa, a njezina situacija nije se mnogo promijenila do danas.

– I dalje ništa ne radim i ne mislim dalje raditi ništa u životu. To mi je hobi i meni je super! Živim život iz snova. Ja sam kreativna osoba i treba mi minuta da napravim video. Nemam vremena za dosadu – odem kod jedne kolegice na kavu, odem kod druge, šoping, plivanje… Jednostavno nemam vremena. Imam sve što poželim, ali nemam ljubavi. Zaboravila sam kako je to biti zaljubljena – rekla je Renata i dodala da bi zbog Milana čak i počela raditi. 

Njezini komentari nasmijali su brojne gledatelje koji su svoja mišljenja i komentare odmah počeli ostavljati na službenoj Facebook stranici showa. "Najjača si", "Da mi je njezina pamet da se malo odmorim", "Ima pravo, a ne mi patnice koje ustajemo u 5 ujutro", "Slušam, gledam i ne vjerujem", "Ona je rođena pod sretnom zvijezdom", samo su neki od komentara. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Inače, Renata dolazi iz Slavonskog Broda, a po struci je trgovkinja. Iako je Slavonka, gradska je cura i nije navikla na život na selu, a priznala je da ne zna držati ni metlu u ruci. Posao joj nije prioritet, a u jednom intervjuu otkrila je da ne mora raditi ništa jer je njezina obitelj osvojila pozamašan iznos na lutriji kojim su je financijski osigurali do kraja života. 

VIDEO Jakov Sedlar napao ministricu kulture

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije