Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stan u Dežmanovoj

Gotova je drama: Begovići i novi vlasnik postigli dogovor

Foto: Andrej Kreutz/PIXSELL
1/4
19.04.2018.
u 16:38

Zoran Lazić odustaje od potraživanja od pet tisuća eura, a Tereza Begović odustaje od daljnjih sudskih postupaka.

Zoran Lazić, vlasnik stana u kojem je živjela Tereza Begović za 24 sata rekao je kako je postigao dogovor s obitelji Begović i nagodili su se van  suda.

- Gospođa Begović pristala je na nagodbu. To znači da ja odustajem od potraživanja pet tisuća eura, a Begovići od daljnjih sudskih postupaka- rekao je Lazić.

Podsjetimo, početkom tjedna Mia Begović, Terezina kći, rekla je kako je njena mama izbačena iz stana u Dežmanovoj ulici u kojem je živjela s njenom sestrom Enom i u kojem je ostala živjeti i nakon njene smrti kao zaštićeni najmoprimac.

Međutim ispostavilo se kako ovaj stan nije u  vlasništvu grada, a vlasnik Zoran Lazić odlučio je ući u stan i koristiti ga zbog čega je Tereza Begović deložirana iz stana. Njena kći Mia  tvrdila je da su njenu mamu izbacili na ulicu kao psa, ali Lazić je od početka tvrdio kako su to laži. 

Komentara 4

RO
rotuutor
18:32 19.04.2018.

Pao mi je kamen sa srca.

MA
mare0801
19:37 19.04.2018.

Je li više dosta te sapunice o deložacijama "Begović".Sada se Mia pobrini za svoju mater financijski i emocionalno,jer žena u tim godinama ne bi trebala živjeti sama.

BL
bljak007
18:37 19.04.2018.

To je ono, jebe lud zbunjenog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije