Naslovnica Showbiz Estrada

Majku Mije Begović izbacili su iz Enina stana u Dežmanovoj ulici

Terezu Begović novi vlasnik izbacio je iz stana u Dežmanovoj ulici u kojem je živjela kao zaštićena stanarka.
17. travnja 2018. u 10:00 38 komentara 11083 prikaza
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Tereza Begović izbačena je iz stana u zagrebačkoj Dežmanovoj ulici gdje je prvo devet godina živjela s pokojnom kćeri Enom Begović, a nakon Enine smrti nastavila je tamo živjeti kao zaštićena stanarka, piše Jutarnji list.

Bila je ljepotica Nove fotke U. Thurman dokaz su što se dogodi kad pretjerate s botoksom

Njezina kći Mia Begović kaže kako su joj 83-godišnju majku jučer bez najave izbacili iz stana i nisu dopustili ni da uzme lijekove i glumica strahuje kako će ova situacija utjecati na njezinu majku koja je u šoku i ne vjeruje što joj se događa. Stan u Dežmanovoj ulici ima 30-ak kvadrata i 90-ih godina Ena Begović dobila ga je na korištenje od grada i u stanu je s njom živjela i mama. 

Naknadno se pokazalo da taj stan ima vlasnike koji su stan prodali novom vlasniku koji je na sudu s Terezom Begović i želi osporiti njezino pravo da u ovom stanu može živjeti do smrti jer je zaštićeni najmoprimac. Novi vlasnik promijenio je brave na stanu, a ta situacija Terezu Begović dočekala je baš nakon što se vratila sa zadnjeg ročišta u ovom slučaju.  

Najveći preljubnici Besramno su ih varali, a one su im sve oprostile Marc Spelmann BRITAIN'S GOT TALENT Pogledajte nastup mađioničara o kojem bruji cijela Velika Britanija! Nasilje u obitelji Zabrana prilaska: Pjevačicu vukao po stanu i udarao po rani od carskog reza
Sigurnost na hrvatskim cestama
OSIGURANJE
Sigurnost na hrvatskim cestama

A1 izdvaja za Vas

 • DonQuijote:

  Stan je dodjeljen na korištenje njezinoj kćeri. Točka. Ena je mrtva i stan treba vratiti. Svi ovi paraziti koji bi koristili javnu imovinu generacijama unaprije i unatrag su samo paraziti. Stan ima vlasnika i kraj priče.

 • Avatar Prskator.Vlado
  Prskator.Vlado:

  Tako se to radi. Što se čeka sa Bitorajcima i Nolama, te ostalom kulturnjačkom i boljševičkom klateži?

 • rotuutor:

  Baba cuvala oteto,tako i treba.Oteto treba vratiti.