Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaštićena stanarka

Majku Mije Begović izbacili su iz Enina stana u Dežmanovoj ulici

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/3
17.04.2018.
u 10:00

Terezu Begović novi vlasnik izbacio je iz stana u Dežmanovoj ulici u kojem je živjela kao zaštićena stanarka.

Tereza Begović izbačena je iz stana u zagrebačkoj Dežmanovoj ulici gdje je prvo devet godina živjela s pokojnom kćeri Enom Begović, a nakon Enine smrti nastavila je tamo živjeti kao zaštićena stanarka, piše Jutarnji list.

Njezina kći Mia Begović kaže kako su joj 83-godišnju majku jučer bez najave izbacili iz stana i nisu dopustili ni da uzme lijekove i glumica strahuje kako će ova situacija utjecati na njezinu majku koja je u šoku i ne vjeruje što joj se događa. Stan u Dežmanovoj ulici ima 30-ak kvadrata i 90-ih godina Ena Begović dobila ga je na korištenje od grada i u stanu je s njom živjela i mama. 

Naknadno se pokazalo da taj stan ima vlasnike koji su stan prodali novom vlasniku koji je na sudu s Terezom Begović i želi osporiti njezino pravo da u ovom stanu može živjeti do smrti jer je zaštićeni najmoprimac. Novi vlasnik promijenio je brave na stanu, a ta situacija Terezu Begović dočekala je baš nakon što se vratila sa zadnjeg ročišta u ovom slučaju.  

Komentara 38

DO
DonQuijote
10:34 17.04.2018.

Stan je dodjeljen na korištenje njezinoj kćeri. Točka. Ena je mrtva i stan treba vratiti. Svi ovi paraziti koji bi koristili javnu imovinu generacijama unaprije i unatrag su samo paraziti. Stan ima vlasnika i kraj priče.

Avatar Prskator.Vlado
Prskator.Vlado
10:19 17.04.2018.

Tako se to radi. Što se čeka sa Bitorajcima i Nolama, te ostalom kulturnjačkom i boljševičkom klateži?

RO
rotuutor
10:13 17.04.2018.

Baba cuvala oteto,tako i treba.Oteto treba vratiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije