Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitke!

Goran Vlaović i bivša misica dobili su kćer, a čestitka je otkrila nepoznat detalj njihove veze

Foto: pixsell
1/8
18.02.2021.
u 12:09

Za vezu 48-godišnjeg Vlaovića i 17 godina mlađe Ivane Mišure doznalo se u listopadu 2018. godine samo nekoliko dana nakon što se Goranova bivša supruga spisateljica Milana Vlaović udala za direktora i suvlasnika agencije Pepermint Borisa Kovačeka.

Na službenom Instagram profilu Miss Universe Hrvatske osvanula je čestitka upućena bivšoj misici Ivani Mišuri i njezinom odabraniku Goranu Vlaoviću koji su postali roditelji malene djevojčice. Ova čestitka otkrila je i jedan detalj koji javnost nije znala, a to je da su Ivana i bivši nogometaš sada i zaručeni.

Za vezu 48-godišnjeg Vlaovića i 17 godina mlađe Ivane doznalo se u listopadu 2018. godine samo nekoliko dana nakon što se Goranova bivša supruga spisateljica Milana Vlaović udala za direktora i suvlasnika agencije Pepermint Borisa Kovačeka. Goran i Milana u braku su bili 18 godina, a odvojenim putevima odlučili su krenuti prije devet godina iako su i nakon razvoda ostali u prijateljskom odnosu.

Foto: reuters

Ivana i Goran upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a ljubav je zaiskrila tek dvije godine nakon što su se upoznali. Ivani je djevojčica prvo dijete, a Goran s bivšom suprugom Milanom Vlaović ima 27-godišnjeg Stjepana, dvije godine mlađeg Marija te 16-godišnju kćer Niku. Goran i Ivana ne vole se pojavljivati na društvenom događanjima i Ivana je samo jednom pričala o vezi s Vlaovićem i tada je na jednoj kazališnoj premijeri na novinarsko pitanje koliko je sretna od 1 do 10 u vezi s nekadašnjim nogometašem odgovorila: Sto!. 

Komentara 2

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:35 18.02.2021.

Dok ima love, sve može. A zbog čega se udala za njega?

BL
bluescreen
13:16 18.02.2021.

Možeš ti to održavati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije