Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška dijagnoza

Goran iz 'Ljubav je na selu': Bivši me zarazio HIV-om, a kaže da će se i dalje seksati

Goran Mijuković
Foto: RTL
09.04.2019.
u 22:50

– Kad sam dobio rezultate testiranja u zagrebačkoj bolnici odmah sam nazvao bivšeg, a on mi je hladno rekao da će i dalje imati odnose s drugima bez zaštite – kaže Goran Mijuković (29) iz Pule

Jedan od natjecatelja popularnog reality showa ''Ljubav je na selu'' otvorio je dušu i otkrio da ima HIV. Dobio ga je, tvrdi, od bivšeg dečka.

– Zarazio me bivši partner. Još sam u velikoj nevjerici i ne znam kako i što dalje – rekao je za 24 sata Goran Mijuković (29) iz Pule, koji je liječničke nalaze dobio početkom travnja.

Mijuković, koji za sebe kaže da je biseksualac i da je imao odnose sa ženama i muškarcima, prije tri godine u showu se borio za naklonost Sandre Blažine, koja ga na kraju nije odabrala. Kaže da tada nije bio zaražen, što zna jer se svako malo testirao.

– Kad sam dobio rezultate testiranja u zagrebačkoj bolnici odmah sam nazvao bivšeg, a on mi je hladno rekao da će i dalje imati odnose s drugima bez zaštite. Izlazim u javnost samo zato da upozorim druge da prilikom stupanja u seksualne odnose obavezno koriste zaštitu. Ja, nažalost, na kraju nisam – kaže Mijuković, koji se unatoč svemu nada da će jednom pronaći srodnu dušu te kaže da bi se volio skrasiti sa ženom koja već ima dijete.

VIDEO Simptomi raka testisa koje muškarci ne bi smjeli ignorirati:

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar antimaterija
antimaterija
00:35 10.04.2019.

Nije li netko tko poznaje osobu koja namjerno širi HIV - virus dužan prijaviti tu osobu policiji?

GR
gragakarlovac
03:25 10.04.2019.

Kad se svi pritajni gejevi u Hrvatskoj pocinju javljati, bit ce jasno da je RH centar gej EU :D

DU
Deleted user
23:45 09.04.2019.

Ako je istina onda njegov bivši može na dugogodišnju robiju. Ali... ovo je Balkan. Da napraviš masovni pokolj ne bi dobio više od pet godina zatvora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije