Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukob na HTV-u

Gojan traži izuzeće Barišića iz Vijeća jer je zauzeo stranu

Elizabeta Gojan
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
20.02.2015.
u 18:41

Elizabeta Gojan drži da se Barišić ogriješio o funkciju člana Vijeća HRT-a jer je potpisao peticiju protiv nje i tražio hitnu sjednicu Vijeća

Elizabeta Gojan, doznajemo, obratila se Vijeću HRT-a molbom da se do daljnjeg iz rada tog tijela i sa sjednice na kojoj će se raspravljati o emisiji Inauguracija, koju je vodila, izuzme Jozo Barišić koji je u Vijeću predstavnik zaposlenika HRT-a.

Gojan smatra da se Barišić ogriješio o svoju vijećničku funkciju koja bi trebala biti nepristrana. Naime, Barišić je zatražio hitnu sjednicu Vijeća obrazloživši da je Gojan emisiju odradila “ispod svake profesionalne i ljudske razine”, a potpisao je i peticiju koju je pokrenula Hloverka Novak-Srzić, a kojom se traži reakcija Vijeća.

Gojan, doznajemo, drži da se Barišić, koji bi u Vijeću trebao predstavljati sve zaposlenike, pa tako i nju, nedopustivo svrstao na jednu stranu. Pritom moli da se na sjednicu na kojoj će tema biti njezina emisija pozove i ona.

Inače, većina članova Vijeća nije prihvatila prijedlog o hitnoj sjednici jer je redovna početkom ožujka. Gojan je potvrdila sve navedeno, a Barišić je kazao da ništa ne smije komentirati.

>> Elizabeta Gojan: Tužit ću portale, Hloverku, Helenu Krmpotić, HRT i Ivana Jabuku

>> Emisija Elizabete Gojan najgledanija i najkritiziranija

>> Dva tabora na HRT-u: za lijeve Prvi, a za desne Četvrti kanal

Komentara 85

DU
Deleted user
18:56 20.02.2015.

Uh, a ona jadna nije zazela stranu? Mislim, što joj je ovo trebalo? Zar nije ovo mogla odraditi kako je i trebalo; neutralno i profesionalno? I ja o svom šefu mislim svašta, i vjerojatno bih ga ostavio da se udavivi u grabi, ali posao obavim korektno jer sam za to PLAĆEN!

SW
swic
18:56 20.02.2015.

Sram i stid te bilo ! Vrati se u tvoju Banjaluku .

DU
Deleted user
18:52 20.02.2015.

molim vas..ne plasite nas..vise..sa ovakvim izjavama i fotosima..ili obratno..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije