Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ana Maras Harmander

Glumica pozirala u badiću boje kože kojim je istaknula svoje bujne obline

Foto: Instagram
1/16
29.05.2023.
u 21:54

Ana je ovaj vikend odlučila provesti s obitelji u bajnoj Opatiji, odakle je svoje obožavatelje i pratitelje na profilu na Instagramu počastila zamamnim prizorima.

Kazališna i televizijska glumica Ana Maras Harmander (41) produženi vikend iskoristila je kako bi se kratko odmorila na našoj obali. Ana je ovo razbolje odlučila provesti s obitelji u bajnoj Opatiji, odakle je svoje obožavatelje i pratitelje na profilu na Instagramu počastila zamamnim prizorima. Glumica je objavila fotografiju na kojima pozira u badiću boje kože, a u kojem su do izražaja došle njezine bujne obline.

- Sol u kosi - napisala je kratko uz objavu.

Podsjetimo, Ana je već i ranije objavljivala fotografije u bikiniju, a tada je istaknula da nije koristila filtere za uljepšavanje fotografije. Pokazala je kako i njezino tijelo ima nekih nesavršenosti, a istaknula je i kako joj biti savršenom nikad nije bio cilj.

 - Nisam savršena, niti sam to ikada htjela biti - napisala je uz fotografiju snimljenu na njoj omiljenom otoku Visu

- Savršena si. Meni si ti super! Obožavam.WOW - bili su neki od komentara ispod fotografije. 

VEZANI ČLANCI:

 Inače, Ana s puno ponosa ističe kako se nije promijenila u zadnjih 20 godina i ostala je vjerna sebi.

- Drago mi je da se nisam baš promijenila, ali život se promijenio, meni u korist, na bolje. Kvalitetu života drugačije gledam nego prije, ne trčim ni za čim i ni za kim, i radim na sebi svaki dan. Ne uzimam stvari zdravo za gotovo i zahvalna sam na svakom danu, pa i na onom najgorem. Hvala kažem stoput dnevno - poručila je u jednom intervjuu.

Dodajmo da je splitska glumica u sretnom braku sa Šveđaninom Johnom Harmanderom, za kojeg se udala prije 11 godina u kapelici Little Church of West u Las Vegasu, a nekoliko dana kasnije organizirali su svadbu i u Splitu. Otkako su se vjenčali, Ana i John žive na relaciji Hrvatska - Švedska, a zajedno imaju sina Rubensa, kojega su dobili 2015. godine.

VIDEO Goran Bare koncertom zapalio splitske Gripe

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije