Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ucjenjivali ju

Glumica nadmudrila hakere koji su joj prijetili objavom golišavih fotografija

Foto: Instagram
1/6
17.06.2019.
u 17:17

Bella Thorne, poznata glumica, pjevačica i model još je jedna u nizu ucjenjivanih slavnih osoba u Hollywoodu.

Ne možete mi kontrolirati život i nikad nećete - poručuje mlada glumica Bella Thorne nakon što je objavila da je žrtva hakerskih ucjenjivanja.

Ovu 21-godišnju zvijezdu nepoznati hakeri su ucjenjivali njezinim golišavim fotografijama te prijetili objavljivanjem istih u javnosti. To je naljutilo glumicu i natjeralo da napravi jedan nesvakidašnji potez.

Naime, Thorne je odlučila objaviti svoje fotografije prije njih te im tako pokazati da joj ne mogu ništa i da ona ima kontrolu nad svojim životom, što je napisala u objavi na društvenim mrežama.

"J***te se i vi i moć koju mislite da imate nada mnom", napisala je na svom Twitteru Bella i uz to dodala fotografije koje su hakeri koristili da bi ju ucijenili. Napisala je i kako se osjeća nakon što su joj se javili.

"Osjećam se odvratno, promatrano, osjećam se kao da je netko oduzeo nešto moje što sam htjela da samo jedna posebna osoba vidi", pojadala se glumica. Napisala je i da je predugo dozvolila da je muškarci iskorištavaju i da joj je dosta te da je ovo način na koji će se ona obračunati.

"Posljednjih 24 sata plačem umjesto da slavim izlazak nove knjige. FBI će vam uskoro biti na vratima zato pazite leđa", zaprijetila je Bella. Ovo nije prvi put da su poznati na meti hakera i ucjena golišavim fotografijama, no ovakav potez nije uobičajena pojava među slavnima.

Ključne riječi

Komentara 4

MA
marijaqwer
17:51 17.06.2019.

Ako želiš sačuvati svoju intimu onda je ne snimaju na mobitel, jer i amateri ga mogu hakirati .

IL
ilijan1a
18:19 17.06.2019.

Kako je jadna

amo_ća
20:40 17.06.2019.

Ma bas ih je nadmudrila za pop...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije