Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident u varšavskoj

Lidija Bačić očekuje poziv Prekršajnog suda, otkriveno kolika je kazna

Foto: Matija Habljak/PIXSELL/čitateljica
1/4
17.06.2019.
u 09:09

Prekršajni sud 28. svibnja je zaprimio prijavu zagrebačke policije o incidentu u kojem je sudjelovala splitska pjevačica Lidija Bačić u Varšavskoj ulici 18. svibnja. Tada je oko 20 sati nasrnula na dvije žene koje su je htjele upozoriti nakon što je parkirala na nogostupu i onemogućila im prolaz.

Pjevačica Lidija Bačić našla se u središtu skandala nakon što je nepropisno parkirala u Varšavskoj ulici u Zagrebu sredinom svibnja te nakon upozorenja dvije prolaznice na njih nasrnula i pobjegla s mjesta događaja.

Ona uskoro očekuje poziv zagrebačkog Prekrašajnog suda zbog remećenja javnog reda i mira naročito drskim ponašanjem, a za to može biti kažnjena s oko 1300 kuna ili s mjesec dana zatvora, piše Jutarnji list.

Prekršajni sud je zaprimio 28. svibnja prijavu zagrebačke policije o incidentu u Varšavskoj, a kako Jutarnji dozanje, rasprava na Prekršajnom sudu još nije zakazana te je spis dodijeljen sutkinji u rad.

Podsjetimo, u Varšavskoj ulici u strogom centru Zagreba prema navodima Kristijane Urem na Facebooku pjevačica je fizički nasrnula na njezinu majku Ljiljanu Fajfer i majčinu prijateljicu te njezinog psa. Inače, napadnuta žena je novinarka Večernjeg lista preko tri desetljeća.

Tada je Ljiljana Fajfer stala u obranu svoje bolesne prijateljice, naše novinarke, nakon što je pjevčica nasrnula na nju kad je ova zakačila njezin retrovizor nakon što je Bačić nepropisno bila parkirana na nogostupu gdje su žene htjele proći.

- Na nogostupu u Varšavskoj bio je parkiran jedan crni Audi cijelom širinom nogostupa. Morale smo sići da bi ga zaobišle, a prijateljica je išla ispred mene i pokucala je na staklo da bi ju upozorila kako nije u redu da se tako parkira - rekla je za Večernji Ljiljana, a napadnuta novinarka tvrdila je isto.

Menadžer Lidije Bačić Faruk Buljubašić Fayo nam je tvrdio da priča nema veze s istinom i da nemaju komentara. Lidija Bačić dan poslije se oglasila na svom Instagramu i objavila mudru misao na engleskom:  - Svaka priča ima dvije strane. Zapamtite to prije nego budte sudili - napisala je u svibnju splitska pjevačica.

Ključne riječi

Komentara 3

ZE
zelenakrava
09:22 17.06.2019.

Tko je Lidija Bačić? Još ste trebali napisati u naslovu...Sjećate li se Lidije Bačić i onda navesti Pogledajte kako danas izgleda. Ili drugi naslov-Izgred popularne zvijezde uzrokovao najgrublji napad u Varšavskoj ulici ikad. Ispričavam se gđi Bačić ali bombastični naslovii kod nekih sitnih prekršaja potrebni su da bi se popuno prostor na portalima. Izgleda da je glavni cilj toga zagljupljivanje čitatelja.

Avatar Niškorist
Niškorist
10:19 17.06.2019.

Tragikomično !

GV
golub Vaso
13:35 17.06.2019.

ako pokaže sisu sucu nula kuna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije