Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svadba na čiovu

Oženio se naš poznati nogometaš, na svadbi mu pjevao Marko Škugor

mario pašalić
Foto: Instagram
1/6
17.06.2019.
u 08:55

Mario Pašalić svoju je karijeru započeo u splitskom Hajduku, a trenutačno je na posudbi u Atalanti.

Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić oženio se ovog vikenda u crkvi na Čiovu.

Svoju dugogodišnju djevojku Mariju Grbešu 24-godišnji nogometaš odveo je pred oltar istu večer kada je to učinio i Španjolac Sergio Ramos sa svojom Pilar Rubio.

Pašaliću je na svadbi svirao naš poznati pjevač Marko Škugor, a svadbeno slavlje nakon crkvene ceremonije preselilo se na jedrenjak, gdje je sve goste zabavljao pjevač Jure Brkljača. Svoju karijeru Pašalić je započeo u splitskom Hajduku, a trenutačno je na posudbi u Atalanti.

Tonći Mujan, Zvonimir Milić i Mihovil Klapan samo su neki od uzvanika koji su bili gosti na ovom vjenčanju, prenosi Dalmatinski portal.

Komentara 2

ČI
čikaga3
14:00 17.06.2019.

Poznat je samo Daliću, jer dečec hara Italijom, a prije Engleskom u Čelzi.

ČI
čikaga3
14:02 17.06.2019.

Protiv Walesa bio je najbolji Rajanov španer. Vidi se da i Dalić podilazi ZNA SE komu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije