Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

'Prijateljice' zajedno proslavile rođendan i otkrile kako izgledaju s minimalno šminke

Friends
Foto: Screenshot
1/3
17.06.2019.
u 08:24

- Koliko imam sreće da mogu proslaviti rođendan s ove dvije?? Volim vas, cure. Jako - napisala je glumica ispod fotografije na kojoj 'Prijateljice' imaju minimalno šminke.

Glumica Courtney Cox proslavila je 55. rođendan, a s njom su bile i njezine kolegice iz serije 'Prijatelji', Lisa Kudrow i Jennifer Aniston.

- Koliko imam sreće da mogu proslaviti rođendan s ove dvije?? Volim vas, cure. Jako - napisala je glumica ispod fotografije na kojoj 'Prijateljice' imaju minimalno šminke.

Foto: Instagram Asos

I nakon 22 godine od početka prikazivanja serija "Prijatelji" obožavatelji otkrivaju nepoznate detalje o seriji. 

Poklonici ove serije, pomno gledajući jedan nastavak "Prijatelja" naslovljen "The One With Rachel's Date", primijetili su detalj koji nitko dosad nije uočio.  Naime, u jednom kadru, u trenutku dok Monica i Phoebe pričaju, očigledno je kako Monicu ne glumi Courtney Cox nego netko sasvim drugi. 

 

Spomenutu scenu na svom profilu na Twitteru objavio je obožavatelj Nick Pettigrew. – Pogledao sam svaki nastavak milijun puta i dosad nisam primijetio da u ovoj sceni Courtney Cox glumi najgora moguća zamjena ikad – napisao je Nick. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije