Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRALJ LJUBAVI

Glumac potvrdio da je nakon 18 mjeseci prekinuo vezu s dečkom

Luke i Rafael
Foto: Profimedia
1/8
14.01.2021.
u 19:39

- To je što je, rekao je za The Times' Saturday Review, nakon što su fanovi primijetili da više ne prati Olarru na Instagramu, te da je izbrisao zajedničke fotografije na ovoj društvenoj mreži.

Luke Evans, 41-godišnji glumac najpoznatiji po ulozi u filmu "Ljepotica i zvijer", objavio je prekid 18-mjesečne veze s Rafaelom Olarrom. 

- To je što je, rekao je za The Times' Saturday Review, nakon što su fanovi primijetili da više ne prati Olarru na Instagramu, te da je izbrisao zajedničke fotografije na ovoj društvenoj mreži. 

Evans i Olarra svoju su vezu otkrili u veljači 2019. godine, kada je Evans objavio video  na kojem se njih dvojica zajedno smiju tijekom putovanja na Havaje.

Foto: Instagram screenshot

"Voli moj velški humor ... .ne, iskreno !! voli !!" Evans je natpis napisao, dodavši hashtagove "Havajska sjećanja" i "sreća".
Unatoč novom statusu samca, Evans je za The Times rekao da se još uvijek nada da će jednog dana postati otac.

- Mnogo sam puta razmišljao o tome, a kako starim, razmišljam kako bih možda trebao nastaviti i raditi to. Ne želim biti stari tata ... ali volio bih biti tata, rekao je.

- Puno je zadovoljstva prenošenjem vaših iskustava i odgojem snažnog, otvorenog uma, ljubaznog, s poštovanjem ljudskog bića koje može izaći u svijet i učiniti nešto dobro, dodao je glumac. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar lasta mala
lasta mala
21:48 14.01.2021.

Bez brige.Ima ih gdje god se okreneš.

Avatar Dara iz Jasenovca
Dara iz Jasenovca
21:03 14.01.2021.

Mačevi su izgubili oštrinu.

NE
Nenadnbgd
00:25 15.01.2021.

Bolest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije