Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije bilo uzvanika

Glumac je presretan! Nakon tri propala braka, oženio je 39 godina mlađu studenticu

Foto: Profimedia
1/5
25.06.2020.
u 13:45

Dennis i Laura vjenčali su se bez prijatelja i poznanika, nisu čak došli ni najbliži članovi obitelji već samo svećenik.

Američki glumac Dennis Quaid vjeruje u pravu ljubav.

Pokazao je koliko je zaljubljen kada se prije nekoliko tjedana, usred najveće koronakrize u Americi, oženio za 39 godina mlađu studenticu Laure Savoie. Dennis i Laura vjenčali su se bez prijatelja i poznanika, nisu čak došli ni najbliži članovi obitelji već samo svećenik.

Mladenka je nosila prekrasnu bijelu vjenčanicu, a mladoženja klasično sivo odijelo. Par je inače planirao veliku svadbu na Havajima, no zbog situacije u svijetu odlučili su da ne mogu pričekati i stupili su u brak u jednom resortu pokraj mora. Dennis je u braku bio već tri puta, s glumicom Pamelom Jayne Soles izdržao je pet godina, deset godina je potrajao brak s glumicom Meg Ryan, a svi su mnogo očekivali od njegova braka s agenticom za nekretnine Kimberly Buffington s kojom je dobio blizance.

Ipak, rastali su se nakon 14 godina, a kako Quaid ne voli biti sam, ubrzo je pronašao novu ljubav i odlučio se skrasiti s mlađahnom studenticom. 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Vrijeme
Vrijeme
15:53 25.06.2020.

Covjek ima hobije

AA
aabbcc
14:10 25.06.2020.

Kako tamo svećenik pa 4-i puta radi isi posao a kod nas nece?

Avatar Edgedancer
Edgedancer
16:52 25.06.2020.

Nek čovik uživa. Možda su pogodili Prave frekvencije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije