Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAD LJUBAV PRESTANE

VIDEO: Vukojević je nastavio niz vatrenih koji su se razveli od supruga

Foto: PIXSELL
1/4
25.06.2020.
u 08:00

Lista vatrenih koji su se rastali poduža je. Dražen Ladić također se sporazumno rastao od supruge Spomenke nakon 18 godina braka, a jednako toliko godina u braku su bili i Goran i Milana Vlaović.

Ognjen Vukojević bivši je vatreni i nije jedini koji je doživio bračni brodolom pa se rastao od supruge Andreje Ćupor. Lista vatrenih koji su se rastali poduža je. Dražen Ladić također se sporazumno rastao od supruge Spomenke nakon 18 godina braka, a jednako toliko godina u braku su bili i Goran i Milana Vlaović.

Igor Štimac s bivšom suprugom Suzanom bio je 19 godina u braku prije nego što su se rastali, a Slaven Bilić od supruge Adrijane razveo se nakon 14 godina braka, dok su Boško Balaban i Iva Radić nakon 15 godina bračnog života donijeli odluku o razvodu.

Četiri godine trajala je bračna idila Nike Kranjčara i Simone Fistrić, a Jerko Leko i Iva Šarić svoj brak su okončali nakon šest godina. Na popisu razvedenih vatrenih su i Ivan Klasnić, Alen Bošković, Igor Cvitanović, Nikola Pokrivač, Gordon Schildenfeld...     

Pogledajte video: Vatreni čiji su brakovi završili razvodom

Ključne riječi

Komentara 5

NI
niko63
09:29 25.06.2020.

Znakovito, ni jedna se nije razvela od njih dok su zarađivali milijune nego kasnije.

Avatar Gordan NJONJO
Gordan NJONJO
08:09 25.06.2020.

Očito "vatreni" nisu bili dovoljno vatreni pa su ih njihove mlade manekenke i sponzoruse odbacile u korist onih koji su stvarno vatreni !

KA
kaptol
09:31 25.06.2020.

Najveća ljubav su milioni kad njih nestane prestaje i ljubav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije