Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tvoje lice zvuči poznato

Gledatelji smatraju da su maske podbacile, javila se i vizažistica showa: 'Nije uvijek sve u našem radu'

Foto: Privatni album
1/36
18.03.2024.
u 12:14

Komentari gledatelja na show su uglavnom pozitivni, no nakon posljednje emisije javilo se još nešto. Neki gledatelji smatraju da su maske bile bolje u prethodnim sezonama, a na to su se osim na Facebooku požalili i vizažistici showa Marini Mamić. Marina je poznata po tome što je radila brojne transformacije na svojim društvenim mrežama te zapala za oko i poznatim licima, a na ovom showu radi već nekoliko sezona.

Na Novoj TV u nedjelju je emitirana treća epizoda showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem je pobjedu odnijela Mia Negovetić koja se transformirala u Lepu Brenu. Osim Mije u ovoj sezoni showa sudjeluju još i glazbenik i glumac Faris Pinjo, plesač Luciano Plazibat, pjevačica Antonija Šola, influencerica Antonia Dora Pleško, glumica Marija Kolb, pjevač i radijski voditelj Tomislav Marić ToMa i pjevač Alen Bičević. Kroz transformacije i izvedbe pjesama, ova ekipa odlično zabavlja gledatelje i žiri koji čine: Enis Bešlagić, Mario Roth, Minea i Goran Navojec. Komentari gledatelja na show su uglavnom pozitivni, no nakon posljednje emisije javilo se još nešto. Neki gledatelji smatraju da su maske bile bolje u prethodnim sezonama, a na to su se osim na Facebooku požalili i vizažistici showa Marini Mamić. Marina je poznata po tome što je radila brojne transformacije na svojim društvenim mrežama te zapala za oko i poznatim licima, a na ovom showu radi već nekoliko sezona.

- Ove godine su transformacije maske totalno podbacile. Zabavno jest, ali nitko ne liči na onog kog treba - komentar je jedne gledateljice koji je stigao i do vizažistice, na koji je ona odlučila dogovoriti preko TikTok videa.

@marinamamic Replying to @Davorka Cerezin Na kraju krajeva, ovo je zabavni show humanitarnog karaktera pa ajmo se fokusirati na to 🫶🏼✨ #fyp #maske #tlzphr #hatecomments ♬ original sound - Marina Mamić

- Inače bih potpuno ignorirala ovakve komentare jer nisam osoba koja voli negativu i dramu, izbjegavam to maksimalno i mislim da nema smisla trošiti energiju i vrijeme objašnjavajući neke stvari nekome tko pljuje po tuđem radu, bez da se apsolutno išta kuži u to - započela je te pojasnila kako izgleda proces kreiranja maske.

- Nije uvijek sve u našem radu, u nama koji radimo tamo u make-up sektoru jer nas ima jako puno. Kad sam vidjela da neki ljudi komentiraju kako se kandidati trude, a mi u make-up sektoru zabušavamo, dignula mi se kosa na glavi zato što mi doslovno nekad ne stignemo jesti od posla - rekla je. Mamić je istaknula da vizažisti ne mogu protiv fizionomije lica, odnosno predispozicije, ključne za transformaciju. 

- Ako osoba koju transformiramo u tu drugu osobu nema apsolutno nikakve sličnosti s tom osobom, jako je teško da će ta maska ispasti uvjerljiva-  rekla je. Kao primjer navela je transformaciju velikog nosa. Kaže i da, ako je muškarac dobio transformaciju u ženu, to neće ispasti uvjerljivo osim ako on ima sitniju građu tijela i malo ženskaste crte lica. Ispričala je i jednu situaciju koja im se zna događati. 

1/40

- Imamo i slučaj kad kandidati nisu navikli na make-up. Vi sad trebate nekome uz pomoć olovke za oči smanjiti oči, a toj osobi nenormalno suze oči, ja neću nekoga maltretirati dok mu, ne znam, oči ne ispadnu da ja napravim taj potez, da vizualno smanjim oči ako vidim da ja tu osobu mrcvarim. Jednostavno ću pustiti taj dio -  rekla je te istaknula da nije istina da su maske u prethodnim sezonama bile bolje. Kaže da i ove, kao i prethodnih, imaju maske koje su im vrhunski ispale, a imaju i one koje nisu. 

- Još jedna stvar koja je bitna - je li osoba u koju ćemo je transformirati netko tko ima izražene crte lica i nešto za što se mi možemo uhvatiti. Na primjer, Michael Jackson ima jako prćast nos, poznat je po svojim kostimima, kosi, isto tako i Freddie Mercury koji je poznat po zubima. To su neki detalji na koje se mi možemo uhvatiti i takve transformacije će u 90% slučajeva biti uspješne i dobro izgledati. Dok na primjer transformacije gdje netko ima jako nježne, bezlične crte lica poput Justina Biebera, te transformacije će jako teško biti slične toj osobi jer se nemamo jednostavno za što uhvatiti - objašnjava. Ističe i da oni transformaciju rade po spotu pjesme koju kandidat izvodi, a gledatelji često zamišljaju tu osobu kako danas izgleda.

VIDEO Habijan o tenisicama za koje se pisalo da ih je platio 1700 eura 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije